Zulmün sonu yaklaşıyor

Zulmün zirve yaptığı bir dönemi yaşıyoruz.

Zulmün sonu yaklaşıyor

Advert

İslam düşmanları giderek azgınlaşıyor. Avrupa’da, Asya’da, Amerika’da ve Afrika’da Müslümanlar öldürülüyor, yakılıyor, muhaceratlara maruz bırakılıyor, zindanlara tıkılıyor. Tahammülsüzlükten dolayı her gün farklı bir devlette tesettür yasağı devreye sokuluyor.

Tağutların zulmünden kaçarak sığınılan Müslümanlar! Kardeşlerinin elleriyle katledilmek üzere tağutlara teslim ediyor. Mısır’da Azerbaycan’da ve Türki Cumhuriyetlerde yapılan zulümler kâfirlerin yaptıklarından beter.

Müslümanların açlıktan ölümle pençeleştiği coğrafyalar Kâfirlerin silahlarının test alanı haline dönüştürülmüştür. Müslümanların en önemli zenginlik kaynağına çöken Yezidin nesli tıpkı cedlerinin yaptığı gibi saray saltanatları uğruna bu kaynağı kâfirlerin silah sektörüne sermaye ediyor.

Bir avuç Mümine karşı yeniden Ahzap orduları oluşturuluyor. Her gün ehli kitap(*)  ile müşrikler arasında yeni ittifak çabaları duyuyoruz.  Bu ittifakların odağında Fatıma’mıza yani namusumuza 20 mermi sıkan onu yerlere seren melun Siyonist var.

Abdullah b. Ubeyin nesli şimdiler de: “Siz ABD ordusunu ve Nato’yu ne sanıyorsunuz? Vallahi biz NATO’nun direnenleri rehberleriyle birlikte yakalayıp esir aldıklarını ve ellerini boyunlarına bağlandıklarını görmüş gibi biliyoruz” diyorlar.

AmeLikalıların başına geçen Calut (Tramp) kendisinden son derece emindir.  Ahzap savaşına hazırlananlar mağlubiyetlerinden zilletlerinden habersiz Müminlere neler yapacaklarını ülkelerini nasıl paylaşacaklarını hesaplıyorlar.

Aslında Calut’un başına gelen, Bedirde Yezidin ceddinin başına gelen, Ahzap savaşından Yahudi Hıristiyan ve müşriklerin ittifakının başına gelenler Kitabımızda kayıtlı olup kıyamete kadar da kayıtlı kalacaktır. Bu yenilgiler artık “adetullaha” dönüşmüştür. Bütün mesele Müminlerin Talut’un ordusu gibi yardımı sadece Allah’tan (cc) bekleyen, ayakları sabit ve sabırlı bir topluluk olmasındadır.

Bütün mesele şehirlerini müdafaa için hendek kazarken çıkan inatçı bir kayanın parçalarının fırladığı yönlere bakarak dönemin süper devletlerinin fethini müjdeleyecek imana sahip olmaktan ibarettir. Ahzabı, münafıklar felaket habercisi olarak algılarken bundan üç kıtanın fethi müjdesini algılayabilmektir mesele.

Her gün ahzab koalisyonunun yeni planları medyaya sızıyor. Bir yandan Arap Natosu bir yandan Ürdün’de yapılan tatbikatlar, ittifaklara yeni katılımlar, yeni silah denemeleri gırla gidiyor.

Her zaman ki gibi unutulan şey “Allah’ın (cc) planı”. Gafiller sünnetullah gereği hesaplarını yaparken O’nun (cc) hesabını unutacaklar.

Bizim için mutlu sonun yaklaştığını düşünüyorum. Ümmetin azizleri bol bol şehit olup cennete uçacaklar. Rabbim bu azgınlara bir avuç müminin eliyle azap tattıracak. Onları zillete düşürecektir. Bu sayede Haremeyn ve Kudsü Şerifin özgürlüğüne kavuşma ihtimali çok yüksektir.. İnşaallah.

*- Ehli kitap: Allah’ın (cc) kitabını dünyevi menfaatleri uğruna değiştiren, kelimelerin yerini kaydıran alimlerini ve şeyhlerini rab edinen Müslümanlar.

 

(Ammar Güneş - Hürseda Haber)

Advert

Paylaş:
Advert