Palu’da Tarım ve Hayvancılık Çalıştayı Düzenlendi

Palulu Çiftçiler ve Hayvan yetiştiricileri,Çalıştayda bir araya geldi.

Palu’da Tarım ve Hayvancılık Çalıştayı Düzenlendi

Advert

Palu Kaymakamlığının öncülüğünde, Palu Tarım ve Hayvancılık Çalıştayı düzenlendi. Çalıştaya,İlçe Kaymakamı Mehmet ÖZTÜRK, Palu Belediye Başkanı Mehmet Sait DAĞOĞLU, Elazığ İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdür Vekili İsmail GÜRBÜZ,   İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdür Vekili Engin ÖZEN, Elazığ İli Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği, Süt Üreticileri Birliği, Arı Yetiştiricileri Birliğinin Başkan ve temsilcileri, Mahalle ve Köy Muhtarları ile ilçedeki  Hayvan Yetiştiricileri katıldı. Çalıştay Özel bir düğün salonunda 10.30’da başladı.

Palu İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdür vekili Engin Özen’in açılış konuşması ile başlayan toplantıda Palu Kaymakamı Mehmet ÖZTÜRK tarım ve hayvancılığın önemine dikkat çekerek şu ifade bulundu:  “ Tarım ve hayvancılığın önümüzdeki yıllarda daha da önem kazanarak, kazançlı bir sektöre dönüşecektir. “ dedi. 

 

Tarım ve Hayvancılık sektörü ile ilgili katılımcıların sıkıntıları dinlendi, gerekli notlar alındı. Katılımcılara yemek ikramının sonrasında Palu Tarım ve Hayvancılık Çalıştayı son buldu.

Advert

Paylaş:
Advert