Yeşil Bir Gelecek Senin Ellerinde

Elazığ Belediyesi, "Yeşil bir gelecek senin ellerinde" sloganıyla fidan dikimi başlattı.

Yeşil Bir Gelecek Senin Ellerinde

Advert

Elâzığ Belediyesi başlattığı sosyal sorumluluk kampanyası ile belli periyotlarda mahallelerde vatandaşlarla birlikte belediye tarafından oluşturulan ağaçlandırma alanlarına fidan dikimi gerçekleştiriyor

Elazığ Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün başlatılan kampanya doğrultusunda fidan dikimini gerçekleştirdiği ilk mahalle Hilalkent Mahallesi oldu. Mahalle sakinlerinin belediye ekiplerine büyük bir keyifle eşlik ettiği fidan dikimi çalışmasında belediye tarafından oluşturulan ağaçlandırma alanına 300 adet sedir çam dikimi yapıldı.

 

Hem yeşil bir mahallede oturmanın hem de dedelerimizden miras torunlarımızdan emanet olan çevreye katkı sunmuş olmanın mutluluğunu yaşayan mahalle sakinleri, etkinliğe yoğun ilgi gösterdi. Böylesi güzel etkinliklerle önemli bir sorumluluğu gerçekleştiriyor olmaktan dolayı memnuniyetlerini belirten mahalle halkı, hem çevre bilincini hem de toplumsal kaynaşmayı artıran bu kampanya için Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz'a ve belediye çalışanlarına teşekkürlerini ifade ettiler.

Advert

Paylaş:
Advert