Palunun Gülü Muhammed Demircioğlu İntihar Girişiminde Bulundu

Palumuzun sevilen gülü Hacı Muhammed Demircioğlu intihar girişiminde bulundu. Şu an ameliyatta olan Hacı Muhammed `in durumu ciddiyetini koruyor.

Palunun Gülü Muhammed Demircioğlu İntihar Girişiminde Bulundu

Advert

Palumuzun sevilen simalarından olan Hacı Muhammed Demircioğlu gece yarısı bileklerini keserek intihar girişiminde bulundu. 

Akrabalarından edinilen bilgiye göre; gece yarısı civarı çarşıda bilinmiyen şahıslar tarafından önü kesilen Hacı Muhammed`in zorla parasının alındığını ve kendisininde sinir krizi geçirerek bileklerini kestiği öne sürüldü. Daha öncede Palumuzun sevilen simalarından Davut`un da parasının çalındığını durumun emniyete intikal edildiği iddialar arasındadır. 

Palununsesi Editörü Murat Polat  olarak şunları ifade etmek isterim;

Son aylarda evlerde yaşanan hırsızlıkların, özür sahibi insanlara kadar uzanması bizleri derinden üzmektedir. Bu durumun sadece emniyetlik bir durum olmadığını, tüm toplum kesimini ilgilendirdiğini belirtmek isteriz. Tüm parti, stk ve toplumun kanaat önderleri rahatlarını bozmaları ve bu durumun islahiyeti noktasında insiyatif almaları elzemdir. 

Burdan açıkça ilan ediyoruz. Hırsızlık yapanlar apaşikar ortadır. Toplumun tüm katmanları tarafından bilinmektedir. Bu şahısları cezaevine göndermek sadece onları profesyonelleştirmektedir. Buda çözüm değildir. Bilinen bu şahısları ıslah etme noktasında hiçbir şey yapılmaması bu kişileri sadece cesaretlendirir. Hazreti Ali`nin buyurduğu gibi "zulme rıza zulümdür." 

Ya toplum olarak bu habis işlerin yaşanmaması için el birliği yaparak çalışacağız. Ya da bölünmüşlüğe devam edip bu ateşin bizi de yakmasını bekleyeceğiz.

Sözlerimi bu ayetle bitiriyorum; 

"Ne var ki insanlar kendi aralarındaki işlerini parça parça böldüler. Her gurup kendilerinde bulunan (fikir ve davranış) ile sevinip böbürlenmektedirler". Müminun Suresi 53

Rabbim bizi bu anlayıştan uzak kılsın ve bizi bir kılsın...



Advert

Paylaş: