Palu Kızılayı Evleri Yanan Vatandaşlara Yardım Etti

Palu Türk Kızılay Şubesi evleri yanan iki vatandaşa yardım etti

Palu Kızılayı Evleri Yanan Vatandaşlara Yardım Etti

Advert

Geçen günlerde çıkan yangında iki şahsın evi yandı. Evinin çatısı yanan Sıtkı Yazar ve evinin tamamı  Ahmet Zenginoğlu`na Palu Türk Kızılayı yardım eli uzattı. Ev eşyası yanında nakdi yardımda bulunduklarını anlatan Palu Türk Kızılay Şube Başkanı Bayram Yaman şu açıklamalarda bulundu;

“Bizler Palu Türk Kızılayı olarak  evleri yanan bu iki vatandaşımızın, bu kış şartlarındaki zorluklarını gördüğümüzde durumu üst mercilerimize bildirdik. Onlarda hemen ev eşyası gönderdiler. Bizlerde kendilerine nakdi yardımda bulunduk. Yangından dolayı ev eşyalarının büyük kısmını kaybeden vatandaşlarımıza ilk etapta acil kullanacakları eşyalar verdik. Yatak, Bataniye, Hijyen Seti, Mutfak Malzemleri ile 1.000 TL yardımı kendilerine illettik.

Örnek olması açısından şunu dile getireyim. Kendisine yatak verdiğimiz Sıtkı Yazar “Abi burda 5 yataklık bir singer var benim ihtiyacım 3 tanedir. Bunu benden alın ve ihtiyaç sahibi birine verin” demesi beni derinden duygulandırdı. İşte bizi biz yapan bu şuurdur. İnşallah mağdur olan bu vatandaşlarımızın her daim yanında olacağız.” dedi.





Advert

Paylaş:
Advert