Paluda da yapılan,Siyer Sınavı sonuçları bugün açıklanacak

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından 29 Ocak'ta düzenlenen Kutlu Doğum Siyer Sınavı'nın sonuçları bugün açıklanacak.

Paluda da yapılan,Siyer Sınavı sonuçları bugün açıklanacak

Advert

Siyer Sınavı sonuçları bugün açıklanacak

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından 29 Ocak'ta düzenlenen Kutlu Doğum Siyer Sınavı'nın sonuçları bugün açıklanacak.

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından her yıl düzenlen ve bu yılda 29 Ocak'ta düzenlenen Kutlu Doğum Siyer Sınavı'nın sonuçları bugün ( 11 Şubat Cumartesi günü) açıklanacağı bildirildi.

Bu yıl "O'nu Oku O'nu Yaşa" temasıyla düzenlenen Siyer Sınavı'yla ilgili değerlendirmelerde bulunan Peygamber Sevdalıları Platformu Sınav Komisyonu, sınav sonuçlarının SMS olarak adaylara gönderileceği ayrıca, http://peygambersevdalilari.com/  ile http://www.siyersinavi.com/  web sitelerinden öğrenilebileceğini açıkladı.

Peygamber Sevdalıları Platformu Sınav Komisyonu tarafından yapılan açıklamada, "O'nu Oku O'nu Yaşa" sloganıyla düzenlenen Kutlu Doğum Siyer Sınavı ile ilgili yapılan değerlendirmede, "İnsanlığın içine düştüğü buhrandan kurtuluş reçetesi olarak gördüğümüz kutlu peygamberi anlamak ve yaşamak, üzerimize düşen en büyük sorumluluktur. Bu sorumluluk bilinciyle yaptığımız çalışmalardan biri de şüphesiz Kutlu Doğum Siyer Sınavlarıdır. 2012 yılından beri her yıl gerçekleştirilen ve artık geleneksel hale gelen Türkiye geneli bir siyer sınavını daha Ocak sonunda gerçekleştirdik. Ülkemizin şiddetli kış şartlarını yaşadığı, birçok bölgeye ulaşımın sağlanamadığı bir dönemde gerçekleştirilen bu sınava, peygamber aşığı halkımız büyük ilgi göstermiş ve ulaşımın olmadığı kimi yerlerde kilometrelerce yol yürüyerek katılım göstermiştir." ifadelerine yer verildi.

Siyer Sınavı'na katılımın her yıl artığını belirtilen Peygamber Sevdalıları Platformu Sınav Komisyonu açıklamanın devamında, "Her yıl ilginin katlanarak arttığı bu yılki sınava 200 bin başvuru yapılmış olup yüzde 60 katılım göstermiştir. Peygamber Sevdalıları Platformu olarak 29 Ocak 2017 tarihinde "Onu Oku, Onu Yaşa" temasıyla gerçekleştirmiş olduğumuz ve sonucu merakla beklenen bu sınavın sonucunu açıklıyoruz. Öncelikle katılımcıların bireysel sınav sonuçları (doğru, yanlış, boş ve netleri)  kendilerine kısa mesaj (SMS) olarak cevap kağıtlarında kodladıkları cep numarasına gönderilecek olup, ayrıca http://peygambersevdalilari.com/ ile http://www.siyersinavi.com/web sitelerindeki sorgulama ekranlarından da 11 Şubat Cumartesi günü saat 12.00'dan itibaren öğrenilebilir." denildi.

 

Sınav sonucuna 15 Şubat tarihine kadar itirazda bulunma hakkı tanındığı belirtilen açıklamanın sonunda şu ifadelere yer verildi: "Belirtilen süre içerisinde itirazda bulunmayanların, daha sonra yapacakları itirazlar değerlendirilmeyecektir. Ödül dağılımı öğrenim durum bilgisine göre yapılacağından cevap formunda öğrenim bilgisi hatalı ve eksik olan katılımcıların belirtilen itiraz süreci içerisinde siyersinavi@gmail.com adresine ad, soyad, TC kimlik numarası, cep telefonu ve öğrenim durumunu bildirmeleri gerekmektedir. Ödül kazananlar ve sıralama ise itirazların tümünün değerlendirilmesinden sonra Rehber TV’de düzenlenecek bir programla açıklanacak olup sıralama durumu ve ödül kazananların bilgisine http://peygambersevdalilari.com/ ile http://www.siyersinavi.com/ web sitelerindeki sorgulama ekranlarından ulaşılabilecektir." (İLKHA)  

Advert

Paylaş: