Alışverişini Yerel Esnaftan Yap

Palu Ülkü Ocakları Eğitim Ve Kültür Vakfı‘’Esnafına Sahip Çık’’Kampanyası başlattı.

Alışverişini Yerel Esnaftan Yap

Advert

Alışverişini Yerel Esnaftan Yap

Palu Ülkü Ocakları Eğitim Ve Kültür Vakfı‘’Esnafına Sahip Çık’’Kampanyası başlattı.

Palu Ülkü Ocakları Eğitim Ve Kültür Vakfı, Palu İlçesindeki esnafların durumunun iyi olmadığını ve bu kapsamda, kendi esnaflarımıza sahip çıkmamız gerektiğini belirtti. İlçe içindeki direklere ‘’Kimi zaman çocuğunu, kimi zaman anahtarını teslim ettiğin esnafına sahip çık’’pankartları asıldı.

Palu Ülkü Ocakları Eğitim Ve Kültür Vakfı Başkanı Hüseyin Yılmaz ‘’ ; Palu ilçemiz girdisi çıktısı olmayan bir ilçe ve maalesef son zamanlar da ilçemiz de açılan alışveriş merkezleri ile birlikte küçük esnaflarımız zor günler geçirmekteler. Bu projemiz de hem esnafımıza destek olmak hem de halkımızı çok eski tarihlerden bugüne kadar bizlerin hep yanın da olan esnaflarımıza tekrar kucak açmalarını ve sahip çıkmalarını ümit ederek gerçekleştirmeye çalışıyoruz.

 

Kimi zaman anahtarımızı kimi zaman çocuğumuzu teslim ettiğimiz esnaflarımıza sahip çıkalım ve onları yalnız bırakmayalım biz Palu Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı olarak Esnafına sahip çık adlı projemizin ilk aşamasını gerçekleştirmiş durumdayız ilerleyen zamanlar da esnafımıza destek olmak adına Yeni projelerimiz ile yolumuza devam edeceğiz’’dedi.

Advert

Paylaş:
Advert