Samimi arayış içerisinde olanlara çağrıdır

Bizim bu işten samimiyetle muzdarip olanlara söyleyecek bir çift sözümüz vardır. Yıllardır her türlü zorluğa

Samimi arayış içerisinde olanlara çağrıdır

Advert

Bu aralar AK Parti’nin günah galerisinden söz edenler çoğalmaya başladı. Giderek toplumu yozlaştırdığı, özellikle İslami kesimin zıvanadan çıktığı, fuhşun zinanın zengin ve şımarık AK Partililer arasında ayyuka çıktığı yazılıp çiziliyor.

İmar rantından elde edilen haramla büyüyen çocuklar (haramzadeler) beynamaz, züppe, ateist oluyorlar. Giderek İslam düşmanı olarak yetişen dünkü İslamcıların (Ak Partililerin) çocukları eğer iddia doğru ise babalarına Batılı devletlerde olduğu gibi ekseriyeti "veledi zina" olan bir nesil armağan edecekler. Çünkü artık onlar da nikâhı anlamsız ve gereksiz görmeye başladılar.

Bu tespitler halen AK Parti için mücadele eden, onların havuz medyasında yazan çizenlerin tespitleridir. Doğrusu biz o mahallenin insanları olmadığımız ve başkasının mahallesinde ne olup bittiğine de meraklı olmadığımız için olayın bu boyutlarda olduğuna inanmak istemiyoruz. Bu gidişattan müşteki olanların beyanlarına göre açılan İmam Hatipler de bu yaraya merhem olmaktan çok uzaktır

Bu aslında bizden görünen hainlerin bir projesi idi. Müslümanlara zulmedenlere bu hainler, “bunları bu kadar sıkmayın, pastadan bir miktar pay verin onları jiplerle tanıştırın onlar kendiliğinden bozulup istediğiniz kıvama geleceklerdir” diyorlardı.

Kimse bugün gelinen noktayı beklenmedik, umulmadık, şaşırtıcı bir durum olarak görme ve ya gösterme hakkına sahip değildir. Artık bundan dönüş hiç kolay değil, bu çocuklar bu süfli hayatı sürdürmek için babalarıyla savaşı göze alır ama bu süfli hayattan vazgeçmezler. Nitekim şimdi dinimize savaş açanların babaları ve dedeleri de Osmanlının tedrisinden geçen mütedeyyin insanlar değiller miydi?

Ak Parti içinden birileri şimdiden Türkiye’yi İslamcılıktan kurtarma ve arındırmanın sinyallerini vermeye başladı. Anadolu’nun kurtuluş savaşını verenlerden oluşan Büyük Millet Meclisindeki birinci ve ikinci gurubun mücadelesi gibi bir kavga yaşanıyor.

Birileri gelinen durumu eşyanın tabiatı gereği görebilir, kaçınılması mümkün olmayan bir son olarak da gösterebilir. İktidar olmanın başka yolu olamayacağını, günahkârlarla işbirliği yapılmadan iktidar olunamayacağını iddia edebilirler. Bunlar bizim muhatabımız değildirler, olamazlar.

Bizim bu işten samimiyetle muzdarip olanlara söyleyecek bir çift sözümüz vardır. Yıllardır her türlü zorluğa zorbalığa göğüs gererek inançlarından değerlerinden asla taviz vermeyen bir gençlik hareketi mevcuttur. Şeytanın türban takarak yanaşıp yoldan çıkarma çabalarına rağmen içinde bulundukları kale gibi muhkem yapı sayesinde korunan ve etrafındakileri korumaya çalışan bir gençlik. Bizim bu gençliği yetiştirmek için üzerine titrediğimiz çocukluk çağı yavrularımız var. Bunlar iktidar nimetleri yerine muhaceratları zindanları tercih etmiş babaların çocukları. Bunların babaları bu tercihlerinden dolayı iktidar nimetlerini küçümseme ve aşağılamalarından dolayı bir kısım dava! Arkadaşları tarafından hala küçümsenip aşağılanmaya çalışılıyorlar.

İzzeti iktidarda, ceylan derisi koltuklarda, makam arabalarında değil aziz İslam’da arayanlar hala aynı çizgi ve istikamette yollarına devam ediyorlar. Mutedil, dengeli, kuşatıcı, ırkçılık ve mezhepçilik mikroplarından azade bir hareket. İslam’a düşman olmamak şartıyla ırkına mezhebine tarikatına cemaatine bakmaksızın bütün Müslümanları samimiyetle kucaklayan bir hareket.

Aslında bu hareket kimseye yabancı değil. Bunlar da "Çare İslam, Çağımız buhranda kurtuluş İslam’da" diyerek yola çıkan tanıdık insanlar. Eğer samimiyetle bir arayış içerisinde iseniz, geleceğimizden endişe duyuyor ve bir çıkış arıyorsanız işte kervan yoluna devam ediyor. Bu dört başı mamur kervanda hayra motor olacak her şey var. Partisinden çok sayıda derneğine, mücahidinde ulemasına yardım kuruluşundan medyasına yok yok.

Buyurun işte yolu cihad, önderi Resulullah olanların kervanında herkese yetecek kadar yer var.

 

(Ammar Güneş - Hürseda Haber)

Advert

Paylaş: