Köfteciler Sokağı Prestij Kazanacak

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, ramazan ayında başlayacağımız çalışmalar sonucunda Elazığ’ın marka değeri taşıyan Köfteciler Sokağı’nı daha prestijli bir mekân haline getireceğiz dedi

Köfteciler Sokağı Prestij Kazanacak

Advert

Referandum çalışmaları kapsamında Köfteciler Sokağı esnafıyla bir araya gelen Başkan Yanılmaz, hem Köfteciler Sokağı’nda yapılacak çalışmalara hem de 16 Nisan’da gerçekleşecek halk oylamasına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Türkiye’nin istikrarı, istikbali ve bağımsızlığı için esnaflarımızdan “Evet” kararı etrafında fikir birliği oluşturmalarını isteyen Başkan Yanılmaz, “Elazığ’ın güç kazanmasını istiyorsak önce ülkemizi güçlendirmemiz gerek” dedi.

“GECE 12’YE KADAR BU SOKAK IŞIL IŞIL OLACAK”

Köfteciler Sokağı’nı Elazığ’ın marka değeri haline getirerek üniversite öğrencilerinin ve il dışından gelen misafirlerin vazgeçilmezi kılan bölge esnafına teşekkürlerini ifade eden Başkan Yanılmaz, kendilerinin de bu değeri daha ileri taşımanın gayreti içerisinde olduklarını belirtti.

Köfteciler Sokağı’yla ilgili bir proje hazırladıklarını belirten Başkan Yanılmaz, açıklamalarını şu şekilde sürdürdü:

“Burayı daha prestijli bir mekân haline getirmek için proje hazırladık ve ihalesini de yaptık. Çok yakın zamanda çalışmalarımız başlayacak. Daha sakin olması açısından çalışmalarımızı ağırlıklı olarak ramazan ayında gerçekleştireceğiz. Öyle kaliteli bir çalışma yapacağız ki gece 12’ye kadar dahi buralar ışıl ışıl olacak ve gelen müşteriler güven içerisinde buranın lezzetine varacaklar” dedi.

Belediye olarak Köfteciler Sokağı’nın, daha hijyenik olması için gerekli temizlik çalışmalarını gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Yanılmaz, sözlerine şu şekilde devam etti:

 

“Temizlik ekiplerimiz bu sokağımızın gerek yıkanması, gerek çöplerinin alınması noktasında üzerine düşenin fazlasını yapıyorlar; ancak yeterli midir değildir. Önümüzdeki günlerde Köfteciler Sokağı’nın çok daha nezih bir mekân olduğunu hep birlikte göreceğiz” dedi.

Advert

Paylaş:
Advert