Elazığ`da asayiş uygulamasında 152 kişi yakalandı

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü tarafından il genelinde son bir hafta içerisinde Asayiş ve Yunus ekipleri tarafından gerçekleştirilen asayiş ve şok uygulamalar neticesinde 152 şahıs yakalandı.

Elazığ`da asayiş uygulamasında 152 kişi yakalandı

Advert

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü gerçekleştirdiği asayiş uygulamalarında, aranan veya meydana gelen asayiş olaylarının şüphelisi olduğu tespiti ile toplam 152 kişi yakalanmış,  bu kişilerden  25’i sevk edildikleri adli merciler tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Kayıp 8 kişi ise bulunarak gerekli işlemler yapıldı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü;

“Denetimler esnasında ise; 4 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet tüfek, çeşitli tür ve miktarlarda uyuşturucu maddeler ele geçirilmiştir. Çalıntı olduğu tespitiyle ele geçirilen, 1 adet motosiklet de belirlenen sahibine teslim edilmiştir.

Ayrıca, bir ikametten hırsızlık olayı hakkında tespit edilen failin adresine gerçekleştirilen operasyonda 2’si ruhsatsız tabanca olmak üzere birçok elektronik ve hırdavat malzemeleri, cep telefonları, antika eşyalar, kişisel aksesuarlar, bilgisayar ve araç teypleri gibi toplam 55 parça hırsızlık eşyası ele geçirilmiş ve teslim edilmek üzere sahiplerinin tespitine yönelik çalışmalar başlatılmıştır.” denildi.

Advert

Paylaş:
Advert