Avrupa'da binlerce Siyer kitabı dağıtılacak

Avrupa Peygamber Sevdalıları tarafından organize edilen Kutlu Doğum etkinlikleri kapsamında Avrupa genelinde düzenlenecek etkinlikler öncesi ve etkinlik alanında binlerce "99 Soruda Rasullahın Hayatı" adlı siyer kitabı dağıtılacak.

Avrupa'da binlerce Siyer kitabı dağıtılacak

Advert

Avrupa Peygamber Sevdalıları, her yıl olduğu gibi bu sene de Avrupa’nın birçok yerinde düzenlenen Kutlu Doğum etkinliklerinin hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor.

 

Mart ayında başlayan Mayıs ayına kadar devam Kutlu Doğum mevsimi için özel hazırlanan "99 Soruda Rasullahın Hayatı" adlı siyer kitabı dağıtılacak. Avrupa ülkelerinde etkinlik yapılacak bölgelerde ev ve esnaflar dolaşılarak hem insanlar etkinliğe davet edilecek hem de "99 Soruda Rasullahın Hayatı" adlı siyer kitabı hediye edilecek.

 

 

Siyer kitabının basımını ve dağıtımını üstlenen Wiesbaden Huzur Kitabevi sahibi Abdurrahman Kırmızı toprak, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, siyer kitabını dağıtmalarındaki amacın insanlara Hz. Peygamber’in hayatını okutmak olduğunu belirterek, "Kitabevi olarak 2017 yılı kutlu doğum hazırlıklarımız son hızıyla devam etmektedir. Bu hazırlıklar çerçevesinde Avrupa genelinde hediye olarak dağıtacağımız kitaplarımız da en kısa zaman da Avrupa da bulunan Camii ve derneklere en kısa zamanda teslim edilecektir. Allah kısmet ederse bu sene Müslümanları ve bulunduğumuz ülke insanlarını Kutlu doğum etkinliklerine davet etmek için evlerine veya işyerlerine gittiğimiz zaman davetiyeyle beraber "99 Soruda Rasullahın Hayatı" adlı siyer kitabını onlara hediye edeceğiz. Vatandaşlarımıza bu kitabı vermemizin asıl amacı onlara peygamberimizin hayatını okutmaktır. Halkımızın bu kitabı okuyarak, kitaptaki bilgilerden faydalanacaklarını umuyoruz. Allah kısmet ederse bu sene Avrupa genelinde insanlara Camii, Dernek, Firma Sahipleri ve esnaflara ücretsiz olarak binlerce kitap dağıtacak. Halkımızın kutlu doğum etkinliklerine iştirak etmesini istiyoruz. Onlara hediye ettiğimiz siyer kitaplarını da çocuklarına okutmalarını istiyoruz.” dedi.

Advert

Paylaş:
Advert