Şehir İçi Ulaşıma Yeni Ana Arter

Elazığ Belediyesi tarafından Ataşehir, Sürsürü, Hicret ve Aksaray mahalleleri arasında ulaşım ağını güçlendirerek, trafik akış hızını artıracak 5 kilometre uzunluğunda ve 22 metre genişliğindeki Güney İmar Yolu yapım çalışmaları ilerliyor

 Şehir İçi Ulaşıma Yeni Ana Arter

Advert

Şehir içi trafik akış hızını artırmak ve konforlu ulaşım hizmeti sağlamak adına başlatılan çalışmalar doğrultusunda şehrin kuzey kesiminde Kuzey İmar Yolu, güney kesiminde ise Güney İmar Yolu çalışmaları büyük bir hızla ilerliyor. Aralıksız devam eden çalışmalar doğrultusunda, şehrin güney kesimini kuşaklayan Güney İmar Yolu, dört mahalleyi birbirine bağlayacak, aynı zamanda da güney eksenli şehir içi trafik akışına önemli katkılar sağlayacak. Yeni imar yolu çalışmaları kapsamında ihtiyaç duyulan bölümlerdeki istimlak çalışmaları ile dolgu ve sıkıştırma çalışmaları devam ediyor.

 

Ataşehir, Sürsürü, Hicret ve Aksaray mahalleleri arasında ulaşımı güçlendirecek beş kilometre uzunluğunda ve 22 metre genişliğindeki yeni imar yolu dört şerit olarak düzenlenecek.

Advert

Paylaş: