İŞKUR alımına Dair Değerlendirme

Palununsesi olarak kura çekimini canlı olarak verdik.

İŞKUR alımına Dair Değerlendirme

Advert

Kura çekimi noter huzurunda ve adaylarında bulunduğu palununsesi sitemizin de canlı yayın yaptığı bir ortamda gerçekleşti. Kura çekilen kutunun içine müracaat eden 272 kişinin ismi de konulmuştu. Kura çekiminde hiçbir torpil olmadı.35 yaş sınırında da ne Palu Belediyesi Nede Kaymakamlığın bir etkisi olmadığı ortaya çıktı, Yetkililer bu kararın bakanlık tar4afından alındığını belirttiler.

Ancak Palu Belediyesi kaç tane bayana ihtiyacı olduğunu daha önceden ilan etmesi daha uygun olacaktı. Bu alınacak olan bayanlarında kura çekiminde sadece bayanların kendi içinden çekmesi daha uygun olurdu. Kura Çekiminde 54 tane bayan çıktı. Gerçekten Palu Belediyesinin 54 tane bayana ihtiyacı mı vardı.

Herkes biliyor ki Palu’da bayanlar ne parke işinde ne çevre düzenlemesinde ne çöp işinde çalışabilirler. Muhafazakâr bir ilçe olan Palu’da bayanlar eşlerinden babalarından izinsiz dışarıya bile çıkmazken erkeklerle aynı ortamda parkta bahçede caddede nasıl çalışacak. Bunları yazarken bayanları küçümsediğimiz anlaşılmasın.Palunun gerçekleri bu.

 

Palununsesi olarak kura çekiminde kazanan adaylara şimdiden başarılar dileriz.

Advert

Paylaş:
Advert