HÜDA PAR Palu İlçe Başkanı güven tazeledi

HÜDA PAR Palu İlçesi 3. Olağan kongresini gerçekleştirdi. Kongreye katılan tüm delegelerin oyunu alan İbrahim Güngören güven tazeleyerek başkanlığa seçildi.

HÜDA PAR Palu İlçe Başkanı güven tazeledi

Advert

HÜDA PAR Palu ilçes Başkanlığı 3. Olağan kongresini gerçekleştirdi. Kongreye HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Hasan Şahin, parti yönetimi, üyeler ve partililer katıldı. Kongre bugün saat 10:00`da, Palu ilçe başkanlığı binasında gerçekleştirildi. Aile üyelerinin Covid-19 testi pozitif çıkması nedeniyle kendini karantinaya alan İlçe Başkanı İbrahim Güngören kongreye katılamadı. 
Seçime katılan tüm üyelerin oylarını alan ve tekrar ilçe başkanlığına seçilen İbrahim Güngören bir mesaj yayınladı. Kongreye gönderdiği mesajda tekrar kendisi kongrede başkan seçen tüm üyelere teşekkür eden Başkan Güngören şu açıklamada bulundu;

"İçinde bulunduğumuz bu pandemi döneminde, partimizin 3. Olağan kongresini gerçekleştirdik. En evvela bugünümüzde kongremizi onure eden Genel Başkan Yardımcımız Hasan Şahin Başkanımıma, yönetim kurulumuza, üylerimize ve tüm partili gönüldaşlarımıza çok çok teşekkür ederim. Yeni yönetimimizle beraber, kaldığımız yerden yola devam edeceğiz. Kongremizden aldığımız destekle çalışmalarımıza hız verecek, halkımızla iç içe olacağız. Halkımızın sorunlarını üst mercilere iletecek ve takibini gerçekleştireceğiz. Tüm köylerimiz ve mezralarımıza kadar gidip vatandaşlarımızla hemhal olacak, onların dertlerine ortak olacak, çözümü noktasında gerekeni yapacağız. 
Tekrar beni bu ağır sorumluluğa layık gören tüm gönüldaşlarımıza teşekkür eder dualarınızı beklerim." dedi.

Advert

Paylaş: