Playof Yolunda Kritik Galibiyet

Mac sonucu: Palu Spor 2 -Bordo Atletik Spor 0

Playof Yolunda Kritik Galibiyet

Advert

Playof Yolunda Kritik Galibiyet

Mac sonucu: Palu Spor 2 -Bordo Atletik Spor 0

 

Elazığ 1.Amatör küme B gurubu 13. haftasında kendi sahasında ağırladığı, gurubun playof yolundaki rakibi Bordo Atletik Sporu 2-0 mağlup ederek playof yolunda bende varım dedi.

Bugün Palu ilçe sentetetik stadında saat 13.00 da başlayan, Baki den yoksun maçta etkili ve sakin bir oyun oynayan ekibimiz, son haftaların formda ismi kaptanı Yavuz’un kornerden attığı şık golle 1-0 Palu spor u öne geçirdi

Mağlup duruma düşen rakip oyuncularının sert faullerle oyuncularımızı sakatlamaya yönelik hareketlerde bulununca maçın hakemi rakibin 15 numaralı oyuncusu Suat a kırmızı kart göstererek oyun dışına attı.

İlk yarıyı 1-0 önde kapatan ekibimiz ikinci yarıya rakibin bir kişi eksik olmasını iyi değerlendirdi. 73.dakika da kaptan Yavuz yine sahneye çıktı ve 2. gölü de atarak Palu spor u 2-0 öne geçirip takımına rahat bir nefes aldırdı.

İkinci golden sonra girdiğimiz pozisyonları gole çeviremeyince maç Palu spor un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi. Maçın bitiş düdüğünden sonra orta hakeme sözlü sataşmadan dolayı rakibin 2 numaralı oyuncusu Mehmet kırmızı kart görerek cezalı duruma düştü.

Analiz: playof yolunda çıktığımız bu kritik maçta ya tamam ya devam niteliğinde ki maçı son haftaların formda ismi Yavuz attığı 2 golle takımını playof ta tutunmaya çalıştı.Maçın adamı ise kalecimiz Nejdet. Yavuz.Baran.Stoperde oynayan Ömer Faruk u seçtik...

Not hafta bir kritik maçımız da deplasmanda Fırat üniversitesi ile onacağız.

Haber yorum: Mücahit Şahin.

Advert

Paylaş: