Bakanlıklarda atamalar yapıldı

Başbakan Yardımcılığı ile 8 bakanlıkta yapılan atamalara dair karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bakanlıklarda atamalar yapıldı

Advert

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında; Başbakan Yardımcılığı ile Aile ve Sosyal Politikalar, Bilim Sanayi ve Teknoloji, Çevre ve Şehircilik, Dışişleri, Enerji ve Tabii Kaynaklar, Gıda Tarım ve Hayvancılık, Gümrük ve Ticaret, Kültür ve Turizm bakanlıklarında yapılan atamalara dair karar yayımlandı.

Buna göre; Başbakan Yardımcılığı tarafından, Hazine Müsteşarlığı Hazine Kontrolörlüklerine Hazine Kontrolörleri Abdullah Öztürk, Mehmet Yener, Yalçın Ay ve Neslihan Yıkılmaz atandı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığında açık bulunan Şırnak Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne Muzaffer Akçam getirildi.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığında açık bulunan Türk Patent ve Marka Kurumu Başkan Yardımcılığı ve Yönetim Kurulu Üyeliğine Mehmet Duyar'ın, müfettişliklere ise müfettiş yardımcıları Hüseyin Gökçe, Emrah Yıldırım, Ulaş Kırlı, Çağrı Büyük, Nesimi Üstün, Baybars Yemliha, Ferhat Mişe, Yağmur Venüs Toprak ve Onur Bayrak'ın atanması uygun görüldü.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığında açık bulunan Düzce Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne Nurhan Kartal, Hatay Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne Halit Ergin atandı.

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünde açık bulunan Tapu ve Kadastro Denizli Bölge Müdürlüğüne ise Süleyman Özen'in atanması kararlaştırıldı.

Dışişleri Bakanlığında açık bulunan Uluslararası Hukuk İçtihatları Genel Müdür Yardımcılığına Yeşim Kebapcıoğlu getirildi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığında açık bulunan Türkiye Petrolleri A.O. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanlığına Melihhan Bilgin atandı.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığında açık bulunan Şanlıurfa İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne Murat Çakmaklı, Adana İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne Muhammet Ali Tekin, Kırklareli İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne Ümit Ortan, Niğde İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne Asım Baş getirildi.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığında açık bulunan Kırıkkale Ticaret İl Müdürlüğüne Seyfettin Çetiner'in, Gümrük ve Ticaret Başmüfettişliğine Mustafa Yaşar'ın atanması uygun görüldü.

Kültür ve Turizm Bakanlığında açık bulunan Birinci Hukuk Müşavirliğine Ahmet Nuri Ekici, Gaziantep İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne Mehmet Bülent Öztürk getirildi. (İLKHA)

 



 

Advert

Paylaş:
Advert