Palu’da öğrencilere kışlık giyim ve kırtasiye yardımında bulunuldu

Elazığ’ın Palu ilçesinde Goncalar Solmasın Derneği ihtiyacı olan öğrencileri giyim ve kırtasiye yardımında bulundu.

Palu’da öğrencilere kışlık giyim ve kırtasiye yardımında bulunuldu

Advert

Elazığ’da hizmet veren ve maddi durumu kötü olan öğrencilere yardımlarda bulunan Goncalar Solmasın Derneği Palu’da ihtiyacı olan öğrencilere kışlık giyişi ve kırtasiye yardımında bulundu.

Palu Yatılı Bölge Ortaokulunda gerçekleştirilen yardım programına Palu Kaymakamı Mehmet Öztürk, Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk, Goncalar solmasın Derneği Başkanı Hacı Ormanoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fahri Karakaş, eğitim yöneticileri ve öğrenciler katıldı.

Goncalar Solmasın Derneği Başkanı Hacı Ormanoğlu yaptıkları yardımlar hakkında, “ Özellikle kış aylarına girdiğimiz şu zamanlarda kırsal bölgelerde yaşayan ve eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin dertleri ile dertlendiklerini ve bu nedenle yaptıkları çalışmalar sonucunda bu öğrencilerimi için kışlık kaban, bot, mont gibi malzemeler temin ettik” değerlendirmesinde bulundu.

İl Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk ise bugün Palu’da ki bütün okulları ziyaret etti. Öğrencilere yapılan yardımlar hakkında değerlendirmelerde bulanan Gürtürk, “ Sivil Toplum Kuruluşları toplumun aynası ve yön vericileridir. Toplumun gelişmesi, kalkınması ve yükselmesi ancak sivil toplum kuruluşlarının etkinliği ile güçlenir. Bu bağlamda Goncalar Solmasın Derneği daha önceden de olduğu gibi yine örnek bir çalışmaya imza atarak ihtiyaç sahibi öğrencilerimize bir takım yardımların ulaşmasında aracı olmuştur. Ben Dernek Başkanı Hacı Ormanoğlu’nun şahsında tüm dernek yöneticilerine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Advert

Paylaş: