Palu Hür Gençlik Sahur ve İftarda Bir araya geldi.

Palu İlçesinde, Hüda Par gençlik kolları, ilk kez düzenlenen "Gençlik Buluşması" isimli sahur ve iftar programında gençleri bir araya getirdi.

Palu Hür Gençlik Sahur ve İftarda Bir araya geldi.

Advert

HÜDA PAR Palu Gençlik Kolları, "Gençlik Buluşması" programı çerçevesinde, üye ve gönüllüleriyle sahur ve iftarda bir araya geldi.

Hür Dava Partisi gençlik kolları, Ramazan ayı dolayısıyla sahur ve iftar programı düzenledi. Sahur yemeği yiyen gençler Palu Merkez Hacı Ali Uğur Camiinde sabah namazını cemaatle kıldılar.

İftar yemeğinden sonra konuşan Hüda Par Palu Gençlik Kolları Başkanı Zülküf Meydan Gençliğin geleceğimiz olduğuna vurgu yaparak’ ’Gençler geleceğimizdir. Gençler bugün yeryüzünde yaşanan zulümlerde haksızlıklarda adaletsizliklerde sorumluluk bilinci taşımalıdır. Bu durumlara nasıl gelindiği ve bu durumlardan kurtulmak için neler yapılması gerektiği konusunda kafa yormalıdır. Etrafımızda neler olup bitiyor, gençliğimiz ne durumdadır diye sürekli bir arayış içinde olmalıdır’ ’diye konuştu.

Meydan sözlerine’ ’Palu Hür gençlik olarak bir araya geldik. Ramazandan sonra da bir araya geleceğiz. Toplumun ıslahı, gençlerimizin kötü alışkanlıklardan kurtulması için ne gerekiyorsa yapacağız. Kapımız ve gönlümüz bütün gençlere sonuna kadar açıktır’ ’dedi.

Advert

Paylaş: