BİLAL ERDOĞAN’DAN, ELAZIĞ STANDINA ZİYARET

Elazığ Belediyesi’nin Dünya Etnospor Konfederasyonu tarafından organize edilen 2. Etnospor Kültür Festivali'nde açtığı standı büyük ilgi görüyor.

BİLAL ERDOĞAN’DAN, ELAZIĞ STANDINA ZİYARET

Advert

İstanbul Yenikapı Etkinlik Alanı'nda "Ok Yaydan Çıkıyor" sloganıyla başlayan festivalde, Türk dünyasına, Orta Asya ve Anadolu'ya özgü şenlikler düzenlenerek, geleneksel Türk sporlarının yanı sıra geleneksel kıl çadırlarda oba yaşamı, tarihi el sanatları atölyeleri, kılıç kalkan gösterileri, atlı gösteriler gibi pek çok aktivite yer alıyor.

Dünya Etnospor Konfederasyonu tarafından organize edilen Etnospor Kültür Festivaline katılarak bir konuşma yapan Etnospor Konfederasyon Başkanı Bilal Erdoğan daha sonra festival alanında incelemelerde bulundu. Ziyaretleri çerçevesinde Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından açılan yöresel ürünler ve yöresel ikramlarla, Elazığ kültürünü tanıtan ürünlerin yer aldığı standı ziyaret eden Erdoğan, Elazığ kültürüne duyduğu hayranlığı ifade etti. Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’a selamlarını ileten Erdoğan’a Elazığ’ın yöresel ürünleri ile el emeği göz nuru çalışmaların yer aldığı hediye takdim edildi.

Advert

Paylaş: