FETÖ’cülerin Kumpaslarıyla Cezaevinde olan Hafız Murat Polat Bugün denetimli serbestlik kapsamında çıkıyor.

İslami kimliğinden ötürü FETÖ yargısı tarafından hapse mahkûm edilen Hafız Murat Polat Elazığ Açık Ceza İnfaz Kurumundan bugün denetimli serbestlik kapsamında serbest bırakılacak

FETÖ’cülerin Kumpaslarıyla Cezaevinde olan Hafız Murat Polat Bugün denetimli serbestlik kapsamında çıkıyor.

Advert

Normalde denetimli serbestlikten son bir yılı kalanlar yararlanıyordu, ancak Hafız Murat Polat’a bu uygulanmadı ve son   ayı kalınca uygulandı.

1990’lı yıllarda Elazığ'ın Palu ilçesinde çocuklara Kur'an dersi verdiğinden dolayı gözaltına alınarak fişlenen ve ardından 2000’li yılların başında İstanbul’da Maliye'de memurken aynı polisler tarafından kendisine kurulan kumpaslar sonucu cezaevine konulan Murat Polat, yaklaşık 2 yıl sonra tahliye olmasının ardından hakkında açılan davada hapis cezasına çarptırıldı. 2015 yılında tekrar cezaevine giren Polat'ın, sevk olduğu Elazığ Açık Ceza İnfaz Kurumunda hak ihlalleri yaşamıştı.                                            

 

Üç Çocuk babası olan Hafız Murat Polat İstanbul’da Maliye'de memurken işinden atıldı mağdur edildi. Hükümet’in bu mağduriyeti gidermesi bekleniliyor. AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgözenin köylüsü olan Hafız Muratın mağduriyetinin giderilmesi noktasında Elazığ ve Palu’da bulunan hükümet yetkililerin ne gibi bir çalışma yapacakları merak konusu.Dileriz bu mağduriyetin giderilmesi noktasında girişimde bulunurlar.

Advert

Paylaş: