Kırılan Camlar Yenilendi

Palu Belediyesi kırılan durak camlarını yeniledi

Kırılan Camlar Yenilendi

Advert

 

Palu’da Kimliği belirsiz kişi yada kişiler tarafından gerçekleşen saldırıda daha önce saldırıya maruz kalmış olan camlar yenilenmesine rağmen tekrar saldırıya uğramıştı. Palu Belediyesine ait yolcu durakları kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce aylar önce kırılmıştı. Vatandaşlar, soğuyan havalarda otobüse binmek için açık alanda beklemek durumunda kalıyordu. Durakta bekleyen yolcuların zor durumda kalmasına sitemiz duyarsız kalmayıp haber yapmıştı. Haber yapılmasından aylar sonra duraklara Palu Belediyesi tarafından yeni cam takıldı.

Palu Belediyesi tarafından icraat ve hizmetlerin anlatılması, yolcuların beklemesi ve vatandaşların çeşitli konularda bilgilendirilmesine yönelik yaptırılan ilçenin belirli bölgelerindeki otobüs ve servis duraklarının reklam tabelaları ve camlarına karşı vatandaşların duyarlı olması lazım.

 Mahalle sakinleri servis duraklarının kırılan camlarına hala tepkililer. Esentepe ve Kalekent Mahalleri kavşağında bulunan Reklam Tabelaları ve camları Emniyetin Mobese kameralarının hemen altında olmasına rağmen bu olaya karışanlar neden bulunamıyor diye serzenişte bulunuyorlar.

Halkın ödediği vergilerle yapılan, yağışlı ve rüzgârlı havalarda yolcuların sığındıkları bekleme durak camlarının kırılma olayını kınayan vatandaşlar, bu eşya ve materyallerin tüm Paluluların olduğunu belirttiler.

Advert

Paylaş: