Şeyh Ali Sebti Hazretleri Türbesi Yolu Çalışmaları Devam Ediyor

Teşekkürler Mücahit Yanılmaz

Şeyh Ali Sebti Hazretleri Türbesi Yolu Çalışmaları Devam Ediyor

Advert

Elazığ’ın Palu ilçesinde bulunan ve ilimizin inanç turizminde önemli bir öneme sahip olan Şeyh Ali Sebti Hazretleri Türbesi ve birçok kanaat önderlerinin kabrinin bulunduğu mezarlık yolu yapımı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor

Kısa bir süre önce, can ve mal güvenliğini tehlikeye sokan Şeyh Ali Sebti Hazretleri Türbesine giden yolun, heyelan vb. doğal afetler nedeniyle tehlike oluşturması üzerine, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ın talimatlarıyla çalışmalar başlatılmıştı. Her yıl, on binlerce insanın kullandığı bu yolun, güvenilir ve tehlikeden arınmış olması, Palu İlçemizde bulunan Allah Dostu Şeyh Ali Sebti Hazretlerinin türbesi ve dergâhı, inanç turizmine katkı sağlayacak.

Bu kapsamda Elazığ Belediyesi olarak Şeyh Ali Sebti Hazretleri Türbesine giden yolun yapım çalışmalarında sona geliniyor. Yılda yaklaşık 50 bin insan tarafından kullanılan Şeyh Ali Sebti Hazretleri Türbesine giden yol tamamlanarak vatandaşların daha rahat ve güvenli bir şekilde ziyaretlerini gerçekleştirmeleri sağlanacak.

Advert

Paylaş:
Advert