EĞİTİM

Okula giden çocuklar nasıl beslenmeli?

Çocuklar için okul çağının beslenme alışkanlığının kazanıldığı en önemli dönemlerden bir tanesi olduğunu ifade eden Diyet ve Beslenme Uzmanı Nuray Altunkum, çocukların bu dönemde dengeli ve düzenli beslenmemesi durumunda büyüme ve gelişme geriliğine yol açabileceğine dikkat çekti.

Bakan Selçuk:
Bakan Selçuk: "20 bin ek öğretmen ataması yapılacak

Eğitim sisteminde yapılacak yeniliklere dair açıklamalarda bulunan Milli Eğitim Bakanı (MEB) Ziya Selçuk, ekonomideki önemli gelişmelerden dolayı 2020 ek öğretmen ataması hakkında duyuruda bulundu.

Siyer Sınavı sonuçları açıklandı
Siyer Sınavı sonuçları açıklandı

Peygamber Sevdalıları Platformu’nun Türkiye genelinde düzenlediği 2020 Kutlu Doğum Siyer Sınavı sonuçları açıklandı.

SİYER SINAVI İÇİN ÖNEMLİ UYARI
SİYER SINAVI İÇİN ÖNEMLİ UYARI

Peygbamber Sevdalıları Vakfı Elazığ Koordinatör bu yıl düzenlenecek olan siyer sınavı için önemli açıklamalarda bulundu.

Yolumuzu Aydınlatan Yıldızlar
Yolumuzu Aydınlatan Yıldızlar" konferansı düzenlendi

Peygamber Sevdalıları Vakfı Elazığ Koordinatörlüğü tarafından organize edilen "Yolumuzu Aydınlatan Yıldızlar" konulu konferans Elazığ Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezi konferans salonunda gerçekleştirildi.

Kitap Okuma Bahçesinin açılışı yapıldı
Kitap Okuma Bahçesinin açılışı yapıldı

Elazığ Her Yerde Okuyor Projesi kapsamında öğrencilere okumayı sevdirmek amacıyla, Hankendi’de bulunan Şehit Eyüp Emre Kan İlkokulu yönetimi tarafından öğrenciler için okuma bahçesi oluşturuldu.

Aileler ve çocuklar camide buluştu
Aileler ve çocuklar camide buluştu

Elazığ’da yaz Kur'an kurslarında eğitim gören öğrencilere yönelik Diyanet İşleri Başkanlığınca başlatılan "Cami, Çocuk ve Aile Buluşması" Projesi çerçevesinde Mevlana Camii'nde program düzenlendi.

YKS tercihleri başladı
YKS tercihleri başladı

2019 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) tercihleri alınmaya başlandı. Tercih işlemleri, 29 Temmuz 2019 tarihinde saat 23.59'da sona erecek.

Mobil Gençlik camilerde
Mobil Gençlik camilerde

Genç nesilleri camilere yönlendirme ve camileri sevdirme adına gerçekleştirilen "Mobil Gençlik" camilerde çocuklarla buluştu.

Advert