Kalehan Beyhan Enerji Palu`da okul öğrencilerine tatil kitabı dağıttı

Kalehan Beyhan-1 HES İşletme Müdürlüğü, öğrencilerin okul tatillerini verimli geçirebilmeleri için Palu`da ki okullarda tatil kitabı dağıtımı gerçekleştirdi.

Kalehan Beyhan Enerji Palu`da okul öğrencilerine tatil kitabı dağıttı

Advert

Kalehan Beyhan-1 HES İşletme Müdürlüğü, her yıl olduğu gibi bu yılda Palu`da öğrencilere Tatil Kitabı, kırtasiye malzemesi ve çikolatanın içinde bulunduğu bir set dağıtıldı. Kalehan Beyhan-1HES Baraj yatağında su salınımlarına karşı yapılacak uyarıları belirten broşür tatil kitabı seti içerisine bırakıldı. 


İlkokul 1-2-3. sınıflara toplamda 520 tatil kitabı setini dağıttıklarını belirten Kalehan Beyhan-1 HES İşletme Müdürlüğü şu açıklamayı yaptı;


“Amacımız öğrencilerimizin eğitim ve öğretimine katkı da bulunmaktır. Yaz tatili boyunca çalışabilecekleri bir bir set hazıladık. Bunun yanında öğrencilerimizin Kalehan Beyhan-1 HES İşletmemizin kurulu bulunduğu Murat Nehir yatağında, can ve mal güvenliğine zarar gelmemesi için kurulu bulunan ikaz ve uyarılara dikkat etmelerini sağlamak adına broşürleri de setimize ekledik. Önceliğimiz insanlarımızın can ve mal güvenliğidir. Can ve mal güvenliğini sağlamak adına nehir yatağında bulunan ikaz direklerimiz, ikaz tabelalarımız ve güvenlik personelinin sözlü anonslarımız  ile sürekli teyakkuz halindeyiz. Bu konuda bilgilendirme çalışmalarımızda sürekli olarak devam ediyor.  Gerek okullarımızda olsun, camiler ve belediyelerde anonslar ve broşür dağıtımları ile vatandaşlarımızı bilgilendirmekteyiz. Tüm bu çabalarımıza uyarak gerekli hassasiyeti gösteren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederiz.” denildi.










Advert

Paylaş:
Advert