Siyer Yarışmasının kesin olmayan sonuçları açıklandı

Peygamber Sevdalıları Vakfı Yarışma Komisyonu, 2022 Siyer Yarışmasının kesin olmayan sonuçlarına dair yazılı bir açıklama yaptı.

Siyer Yarışmasının kesin olmayan sonuçları açıklandı

Advert

Yarışmayla ilgili tüm değerlendirmelerin tamamlandığı belirtilen açıklamada, “Değerli Peygamber Sevdalıları; 13 Şubat 2022 ‘O’nu oku, O’nu yaşa’ ödüllü siyer yarışmasının hemen ardından, Vakfımızın Yarışma Komisyonunun hummalı ve titiz çalışmaları neticesinde yarışmanın değerlendirmesi tamamlanmıştır. Yarışmanın kesin olmayan sonuçları http://www.peygambersevdalilari.com ve http://www.siyersinavi.com web sayfalarında cevap formlarına kodlanan  T.C. Kimlik numarası veya verilen telefon numarasından sorgulanabilecektir.” denildi.

Açıklamanın devamında, “Yarışma şartnamemizin hak iddia edilemeyecek durumlar kısmında da belirtildiği gibi, başvuru esnasında öğrenim bilgilerini yanlış verme veya optik formdaki bilgilerde eksik yanlış veya yanıltıcı kodlama vb. gibi nedenlerle yarışmaları değerlendirilemeyenler herhangi bir hak iddia edemeyecektir.

Yarışmamızda üç günlük itiraz sürecinin bitmesinin ardından, gelen itirazlar da görüşülüp kesin sonuçlar karara bağlanacaktır. İtirazlar yapılırken Cevap formunda kodlanan İl/İlçe/Ad/Soyad/Kimlik Numarası ile Telefon numarasının yazılarak siyersinavi@gmail.com adresine mail olarak gönderilmesi gerekmektedir. Mail dışında gelen itirazlar değerlendirilemeyecektir.” ifadelerine yer verildi.

Açıklamasında yarışmanın kaybedeninin olmadığını belirten Vakıf, son olarak şunları kaydetti: “Rabbimiz bu işte emeği geçen herkesten razı olsun, emeklerinin karşılığını hem bu dünyada hem de ahirette ziyadesiyle versin. Her zaman dediğimiz gibi, unutulmamalıdır ki bu yarışma Kaybedeni olmayan yarışmadır.”(İLKHA)

Advert

Paylaş:
Advert