Babacan'ın Sezen Aksu paylaşımı sonrası partisinin Kovancılar İlçe Başkanı istifa etti

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın Hz. Âdem ve Hz. Havva annemize hakaret eden Sezen Aksu'yu destekleyici nitelikteki paylaşımının ardından partisinin Kovancılar İlçe Başkanı Âdem Sağır istifa etti.

Babacan'ın Sezen Aksu paylaşımı sonrası partisinin Kovancılar İlçe Başkanı istifa etti

Advert

Sosyal medyada yayınladığı video ile istifa ettiğini duyuran DEVA Partisi Kovancılar İlçe Başkanı Âdem Sağır, parti bünyesinde son konuşmasını yaptığını, Genel Başkanları Ali Babacan’ın yaptığı paylaşıma duyarsız kalamayacağını belirtti.

Sağır, açıklamasında şunları kaydetti:


“Allah ve Resulü’nün davasının yeryüzüne hâkim kılmayı görev bilen neferler olarak, İslamiyet’e ve Hz. Âdem’e yapılan hakarete duyarsız kalamayız. Kalmayacağız. Her gün İslamiyet’e saldırı ve hakaretler oluyor. Biz de insanoğlu olarak duralım. Yarın Allah Teâlâ’ya verilecek hesaplar vardır. Biz bu hesabı verirken vicdanlı bir şekilde, onurlu bir şekilde verelim. Siyaset için kişiliğimizi ve onurumuzu kaybedeceğimize Allah Teâlâ bize 3 dakika yaşamayı nasip etmesin. Şerefli onurlu duruş her zaman bizler için çok önemlidir. Sırf bir yerlere geleceğiz, bir şeyler elde edeceğiz diye dini bu işe alet edemeyiz. Bir kez daha belirtiyorum ki Hz Âdem benim atamdır, Hz. Muhammed benim Peygamberimdir. İmanımın şartlarından biri Peygamberlere imandır. Bunu tasdik edip onaylıyorum. Bana hakkınız helal edin. Elimizden geleni yapmaya çalıştım. Mücadelemiz ilçemize bir şeyler katmaktı. Sizlerden helallik istiyorum. Bulunduğum DEVA Partisi Kovancılar İlçe Başkanlığından istifa ediyorum.” (İLKHA)

Advert

Paylaş:
Advert