Meteoroloji 100 sözleşmeli personel alacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), 89 mühendis ve 11 büro personeli olmak üzere 100 sözleşmeli personel istihdamı gerçekleştireceklerini duyurdu.

Meteoroloji 100 sözleşmeli personel alacak

Advert

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün Resmi Gazete'de yayımlanan ilanına göre, ÖSYM Başkanlığı tarafından Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle doğrudan yapılacak merkezi yerleştirme yöntemi ile 89 adet mühendis ve 11 adet büro personeli unvanında olmak üzere 100 sözleşmeli personel alınacak.

Lisans düzeylerinde tercih yapılabilecek sözleşmeli personel pozisyonlarının bulunduğu KPSS-2021/8 Tercih Kılavuzu, ÖSYM’nin internet sitesinde bugün itibariyle yayınlanacak. Tercih işlemlerinde 6 Eylül 2020 tarihinde yapılmış olan Kamu Personel Seçme Sınavına (2020-KPSS Lisans) girmiş olan adayların sınav sonuçları kullanılacak.

Adaylar, tercihlerini 27 Ekim-2 Kasım 2021 tarihleri arasında tercih kılavuzunda belirtilen kurallara göre ÖSYM’nin internet sitesi üzerinden T.C. Kimlik Numarası ve şifresini girerek yapabilecek. İnternetten tercih gönderme işlemleri, 2 Kasım 2021 tarihinde saat 23.59’da sona erecek ve bu süre uzatılmayacak. Yerleştirme işlemlerinde, KPSSP3 puanı kullanılacak. İlgili sınav puanı en az 50 (elli) olan adaylar tercih yapabilecek. (İLKHA)

Advert

Paylaş:
Advert