HÜDA PAR Elazığ İl Başkanı Kavaklı Muhtarları Ziyaret Etti

Muhtarlar günü dolayısıyla HÜDA PAR Elazığ İl Başkanı Yasin Kavaklı ve beraberindeki heyet Elazığ mahalle ve merkez Köy muhtarlarını ziyaret etti.

HÜDA PAR Elazığ İl Başkanı Kavaklı Muhtarları Ziyaret Etti

Advert

Yeni Mahalle Muhtarlığında bir araya gelen Elazığ Muhtarlarını ziyaret eden Kavaklı muhtarların günü kutladıktan sonra verdiği mesajda;


“Kendi bölgelerini bilen ve geçerliliği kabul gören ve sorunlara en güzel çözümler bulan muhtarlarımızdır. Maalesef  günümüzdeki siyaset muhtarlarımızın şahsından öte, muhtarlarımızın temsiliyetinden öte muhtarlarımızın almış olduğu oylar bazında değerlendiriliyor. Buda hem muhtarlarımızın canını acıtıyor hem de bizim canımızı acıtıyor.


Verilmesi gereken ehemmiyet muhtarlarımızın yetki alanlarıdır. Bir mahalle halkı muhtarı kendine yetkili olarak seçmiştir. Kendine temsilci olarak seçmiştir. Maalesef deprem sürecinde muhtarlarımız bu temsiliyeti tam olarak yerine getiremedi. Biz bunu kendilerinden kaynaklı bir problem olarak görmüyoruz.  Siyasi irade ve merkezi yönetim ilgili görüldü.Elazığ eğer büyüyecekse muhtarlarımızla, siyasilerimizle, stklarımızla birlikte büyüyecektir. Başta merkez ilçe başkanımız olmak üzere sürekli olarak muhtarlarımızla diyalog içerisindeyiz.


Bu zamana kadar muhtarlarımızla birlikte hareket etme konusunda özverili bir çalışma sarf ettik. Yapılan çalışmanın karşılığını gördük mü evet kısmende olsa sorunların halli noktasında karşılığını gördük.  Siyasi partilerin bir araya gelmesi ile ve muhtarlarımızın özverili çalışması ile bazı sorunları haledildi. Bu sorunlar bitti mi? Bitmedi. Halen daha depremin acılarını yaşıyoruz. Deprem birkez oldu ama biz aylardır mahalle mahalle depremler yaşıyoruz.


Halkımız sürekli muhtarların kapısını çalıyor evinden memnun değil, tokilerdeki problemler asansörden çevre düzenlemesine kadar tüm sorunlarla muhtarlar ilgileniyor. Bu tür sorunların birçoğunu muhtarlarımız üzerinden dile getirilmeye çalışılıyor. Bu sorunların çözülmesi için biz sadece yanlışları gören bir parti değiliz. Doğruları kabul eden kimden olursa olsun kim söylerse söylesin, doğru doğrudur desteklenmesi lazım. Bunun altına imzamızı atarız. Yanlış kimden gelirse gelsin yanlışın karşısındayız. Bundan dolayı muhtarlarımızın yanındayız.” dedi.


HÜDA PAR Elazığ İl Başkanı Yasin Kavaklı Elazığ`ın muhtarlar gününü kutlayarak iyi dileklerde bulundu.

Advert

Paylaş:
Advert