Palu'da Hadis Ezberle Yarışması düzenledi

Palu ilçesinde 63 Hadis Ezberleme yarışması düzenlendi. Dereceye giren yarışmacılara çeşitli ödüller verildi.

Palu'da Hadis Ezberle Yarışması düzenledi

Advert

Palu İlçe Müftülüğü tarafından organize edilen, Hadis Yarışmasına yoğun bir katılım gösterildi. 63 Hadisin belirlendiği yarışmaya katılımcılardan ilk 25 kişiye para ödülü verildi.


Yarışmada birinci olan Melisa Yıldırım`a bin TL, ikinci olan Ferhat Bal`a çeyrek altın, üçüncü olan Müsenna Ormanoğlu`na 500 TL verilirken diğer dereceye girenlere 250 ve 100 TL ödüller verildi.


Ödül törenine Palu Kaymakamı Tayfun Deli, Palu Belediye Başkanı Bekir Yıldırım , Palu Müftüsü Ayet Usta, müftülük çalışanları ve yarışmacılar katıldı.


Palu Sadi Keser Camiinde ödüllerin dağtıldığı yarışmada açıklama yapan Palu Müftüsü Ayet Usta şöyle konuştu:


“Gençlerin ahlaki gelişimine katkı sağlamak amacı ile düzenlediğimiz yarışmanın hediyeleri dağıtıldı. Palu halkımıza yoğun ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederim. Desteklerinden dolayı Kaymakamımız  Tayfun Deli`ye, Belediye Başkanımız Bekir Yıldırıma'a ve komisyon üyelerimize ve katılım sağlayan herkese teşekkür ederim. Gücümüz nisbetinde ilk 25 kişiye hediyeleri verildi. Katılan dereceye giremeyen herkese ‘Ailemi bağımlılıktan koruyorum’ adlı   kitabı ve kalem hediye edildi. Siz de Müftülüğümüzün düzenlediği hayırlı işlere destek, vesile ve yardımcı olabilirsiniz. Allah Teala bizleri hayra öncülük eden ve hayırlı kimselerden eylesin.” dedi. (İLKHA)




Advert

Paylaş:
Advert