Ertelenen Siyer Yarışması’nın tarihleri açıklandı

Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından "O'nu Oku O'nu Yaşa" temasıyla düzenlenen ve geçtiğimiz hafta yoğunluktan ve teknik bir arızadan dolayı ertelenen Siyer Yarışması hakkında açıklamada bulunuldu.

Ertelenen Siyer Yarışması’nın tarihleri açıklandı

Advert

Peygamber Sevdalıları Vakfı Sınav Komisyonu Başkanı Hamdin Aslan, yaptığı açıklamada, yaşanan teknik arıza sebebiyle kısa bir süreliğine ertelemek zorunda kaldıkları online Siyer Yarışması’nın her kategori için belirlenen gün ve saat aralığında gerçekleştirileceğini söyledi.

Yarışmanın 25, 26, 27 ve 28 Şubat tarihleri arasında yapılacağını belirten Aslan, şunları söyledi:

“Değerli Peygamber sevdalısı yarışmacı kardeşlerimiz; 14 Şubat Pazar günü yapmayı planladığımız ancak yoğun girişlerden dolayı yaşanan teknik arıza sebebiyle kısa bir süreliğine ertelemek durumunda kaldığımız yarışmamız Rabbimiz izin verirse her kategori için aşağıda belirlenen gün ve saat aralığında online olarak gerçekleştirilecektir. Her kategorideki yarışma adayı kardeşimiz, kendilerine tahsis edilen gün ve saat aralığında, yarışmaya katılmaları gerekmektedir. Yarışma sistemi her kategorinin sadece kendi gün ve saatinde açık olacaktır.”

“Bilgilendirmeler özenle okunmalı”

Yarışmacıların Vakfın web sitesinden yarışmaya katılabileceğini hatırlatan Aslan, “Yarışmaya başvuran kardeşlerimiz, bilgisayar, tablet ve akıllı telefonları ile her kategori için belirlenen saatler aralığında https://peygambersevdalilari.com web sitesinden T.C. Kimlik numaralarını ve doğum yıllarını girerek yarışmaya katılabileceklerdir. Yarışma başlamadan önce yarışma sürecinde dikkat edilmesi gereken önemli hususlar hakkında ekranda gerekli bilgilendirmeler yapılacaktır. Adayların; bu bilgilendirmeleri özenle okumalarını tavsiye ederiz.” diye konuştu.

Yarışma tarihi ve saatler

Yarışmanın gün ve saatleri hakkında da bilgi veren Aslan, “Yarışma gün ve saatlerimiz şöyle: 25 Şubat Perşembe: 1. Kategori ( 4. ve 5. sınıflar) sabah 10.00 ile akşam 22.00 saatleri arası. 26 Şubat Cuma: 2. Kategori (6.-7. ve 8. sınıflar) sabah 10.00 ile akşam 22.00 saatleri arası. 27 Şubat Cumartesi: 3. Kategori Lise (9.-10.-11. ve 12. sınıf) sabah 10.00 ile akşam 22.00 saatleri arası ve 28 Şubat Pazar: 4. Kategori (Yetişkinler) sabah 10.00 ile akşam 22.00 saatleri arası. Peygamber Sevdalıları Vakfı olarak ömrümüzün son demine kadar adımıza yaraşır bir gayret içerisinde olmayı Rabbimizden niyaz ederiz. Bu hayırlı yolculukta emeği geçenlere teşekkürü bir borç bilip tüm yarışmacı kardeşlerimize de şimdiden yarışmada başarılar dileriz.” ifadelerini kullandı.(İLKHA)
https://ilkha.com/egitim/ertelenen-siyer-yarismasi-nin-tarihleri-aciklandi-153661

Advert

Paylaş:
Advert