Ödüllü Siyer Yarışması yarın yapılacak

Bu yıl salgın nedeniyle online olarak düzenlenecek "O'nu Oku, O'nu Yaşa Online Siyer Yarışması" yarın gerçekleştirilecek.

Ödüllü Siyer Yarışması yarın yapılacak

Advert

Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından düzenlenen yarışmaya başvuranlar, kategorileri için belirlenen saatler arasında https://peygambersevdalilari.com web sayfasından T.C. Kimlik numaralarını ve doğum yıllarını girerek yarışmaya katılabilecek.

Yarışma saatleri birinci kategori için 10.00-12.00, 2'nci kategori için 13.00-15.00, 3'üncü ve 4'üncü kategoriler için 16.00-18.00 saatleri arasında olacak.

Peygamber Sevdalıları Vakfı Sınav Komisyonu Başkanı Hamdin Aslan, "Peygamber Sevdalıları Vakfı olarak amacımız Hazreti Peygamber'in, Rabbimizden bize getirdiğini almak ve onunla amel etmektir. O'nun verdiğini almak ve O'nun sakındırdığından uzak durmak tüm insanlık için huzurun kaynağı, kurtuluşun reçetesidir. Peygamber Sevdalıları Vakfı olarak ömrümüzün son demine kadar adımıza yaraşır bir gayret içerisinde olmayı Rabbimizden niyaz ederiz. Bu hayırlı yolculukta emeği geçenlere teşekkürü bir borç bilip tüm yarışmacı kardeşlerimize de şimdiden yarışmada başarılar dileriz." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

Advert

Paylaş: