Teke deresinde ıslah çalışmasına başlandı

Elâzığ Orman Bölge Müdürlüğü ile Palu Kaymakamlığı'nın iş birliği ile Palu ilçesindeki doğa ve tarihi yapıları içinde barındıran Teke Deresi'nin ıslah çalışmasına başlandı.

Teke deresinde ıslah çalışmasına başlandı

Advert

Doğa güzelliği ile görenleri büyüleyen ve tarihi köprüleri ile mazisi Roma Dönemine dayanan Teke Deresi için ıslah çalışmaları ve mesire alanı yapımına başlandı. İLKHA olarakta gündeme getirdiğimiz Teke Deresi ile ilgili çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunan Palu Akparti İlçe Başkanı Hasbi Ergönöz konu ile ilgili yaptığı açıklamada;

Elâzığ'da dere ıslah çalışmasına başlandı

“Yaptığımız girişimler sonucunda bir süredir üzerinde çalıştığımız ve Palu Kaymakmaliği, Elazığ Orman Bölge müdürlüğünün işbirliği sonucunda Tekke Deresi dere ıslah çalışması ve mesire alanı yapımına başlanıldı.

Elâzığ'da dere ıslah çalışmasına başlandıYazları ilçemizin en güzel yeri olan Tekke Deremizde vatandaşlarımız daha rahat ve güzel bir ortamda vakit geçireceklerdir.

Elâzığ'da dere ıslah çalışmasına başlandı

Bu projemizin yapılmasında en büyük emeği olan Palu Kaymakamımıza ve Orman Bölge Müdürümüze  çok teşekkür ederiz.” dedi.

Advert

Paylaş: