​Elazığ'da uyuşturucu operasyonları

Elazığ'da bazı adreslere yapılan operasyonlarda ve yol kontrollerinde uyuşturucu maddeler ele geçirilirken 4 şüpheli yakalandı.

​Elazığ'da uyuşturucu operasyonları

Advert

Elazığ İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından kent merkezi ve Palu ilçesinde 4 farklı adrese eş zamanlı uyuşturucu operasyonu gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen baskında 3 şüpheli gözaltına alındı.

Jandarma ekiplerince yapılan operasyon sonucunda; 89 gram metamfetamin, 3 gram kubar esrar, 5 adet uyuşturucu kullanma aparatı, bir adet ruhsatsız 9 mm tabanca, bir adet pompalı av tüfeği, 9 adet tabanca mermisi, 5 adet av tüfeği fişeği ele geçirildi.

Operasyonlarda 3 kişinin gözaltına alındığı, haklarında yasal işlem başlatıldığı belirtildi.

Elazığ Emniyetinin yol uygulaması esnasında ise durdurulan bir araca dedektör köpeğin tepki vermesi üzerine gerçekleştirilen detaylı aramalarda, aracın direksiyonuna zulalanmış vaziyette 6 parça halinde toplam 242 gram metamfetamin, bir parça halinde 3 gram eroin maddesi ele geçirildi.

Konu hakkında araç sürücüsünün gözaltına alındığı, sevk edildiği adli mercilerce "Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildiği kaydedildi. (İLKHA)

Advert

Paylaş: