Şahin Başkan Sözünü Tuttu

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Palu ilçesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Şahin Başkan Sözünü Tuttu

Advert

Elazığ'ın her noktasına aynı ölçüde değer veren Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, kentteki problemlerin çözülmesi için yoğun gayret gösteriyor. 

Başkan Şerifoğulları, il merkezindeki çalışmaların yanısıra şehrin bir birinden değerli ilçelerine de hizmet götürmenin çabasını harcıyor.

Başkan Şerifoğulları, bu kapsamda Palu ilçesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Palu Belediye Başkanı Hacı Bekir Yıldırım ve PALU-DER Başkanı Fadıl Ülgen ile bir araya gelen Başkan Şerifoğulları, istişarelerde bulundu.

Başkan Şerifoğulları daha sonra beraberindeki heyetle birlikte Palu Kaymakamlığına atanan Tayfun Deli'yi ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

Palu'da yapılması gereken hizmetlerle ilgili fikir alışverişinde bulunan Başkan Şerifoğulları, tarihi Palu köprüsünden başlamak üzere, Ulu Camiye kadar olan yolun asfaltlama işini Elazığ Belediyesi olarak yapacaklarının sözünü vererek, çalışmalara en kısa sürede başlayacaklarını açıkladı.

PALU KONAĞI İLE İLGİLİ ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPMAYA HAZIRIZ

İlçedeki tarihi mekanları da ziyaret eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, çevresindeki  kötü görüntülerle gündeme gelen Palu Konağında da inceleme yaptı. 

Başkan Şerifoğulları, tarihi Palu Konağındaki inceleme sonrasında Elazığ Belediyesi olarak konakla ilgili yapılacak çalışmalarda üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını belirtti.

Şerifoğulları açıklamasında, "Şehirleri şehir yapan tarihsel süreçte kazandıkları birikimler ve bu birikimler üzerine inşa edilen medeniyetlerdir.  Kadim kültürümüzün izlerini taşıyan Palu İlçemizdeki tarihi değerlerimizin yaşatılması için Elazığ Belediyesi olarak destek sağlayacağız." dedi.

Advert

Paylaş:
Advert