Palu`ya Fırat Aksa Veznedar Gönderdi

Yaptığımız haber üzerinde Fırat Aksa Epsaş abonelik işlemleri ve elektrik faturası yatırmak için vezne bölümünü faaliyete soktu. AMA KAÇ GÜN?

Palu`ya Fırat Aksa Veznedar Gönderdi

Advert

Palu`da Fırat Aksa 6 ay önce  vezne bölümünü hiçbir gerekçe sunmadan kaldırmıştı. Halk ise abonelik işlemleri için Kovancılar ilçesine, elektrik faturasını yatırmak için ise Ptt`ye gitmek zorundaydı. Ptt`de oluşan kuyruklar nedeniyle bazı köyden gelen vatandaşlar sıra gelmeyince, diğer gün tekrar ilçeye gelip fatura işlemlerini yapıyordu. 

Yaşanan bu mağduriyeti Palu`da bulunan siyasi olsun, devlet kurum yetkililer olsun Fırat Aksa Epsaş şirketine iletmelerine rağmen bir türlü veznedar atanmadı. 

Palununsesi olarak bizde bu durumla ilgili ropörtaj gerçekleştirerek kamuoyuna sunduk. Gelen tepkiler üzerine bu haftadan itibaren iki gün yani Pazartesi ve Cuma günleri veznedar gelip tahsilat yapacak ve bunun yanında abonelik işlermleri gerçekleştirilecektir. 

Biz Palununsesi olarak bunu da kabul etmiyoruz. Bizden eksiksiz bir şekilde elektrik faturasını tahsil eden ve bunun yanında faturayı geciktirdiğimizde üzerine faizi işletmesini bilen bir kurum veznedarıda atamak zorundadır.  

Fırat Aksa Epsaş şirketi kendi karı için, vatandaşın menfaatini bir kenara atamaz. İki günlük veznedar ataması bir lütuf değildir, veznesizliğin yamalı halidir. 

Palununsesi olarak bunu kabul etmiyoruz. Eskisi gibi Veznedar işinin başına dönsün.Başka seçenekler halkımızı ölmektense sıtmaya razı etmektir.

Palununsesi Editörü Murat Polat

HALKIMIZIN TEPKİ VİDEOSU



Advert

Paylaş:
Advert