Elazığ Müftülüğü, vaaz ve irşad hizmetini sosyal medya üzerinden sunuyor

Sosyal medya hesaplarında yayınlamak üzere "Vaaz ve İrşad" isimli bir program hazırlayan Elazığ İl Müftülüğü vatandaşlara manevi danışmanlık ve rehberlik hizmetlerine devam ediyor.

Elazığ Müftülüğü, vaaz ve irşad hizmetini sosyal medya üzerinden sunuyor

Advert

Yeni tip Coronavirüs (Covid-19) ile mücadele kapsamında Diyanet İşleri Başkanlığınca 81 il müftülüğüne gönderilen genelge doğrultusunda sosyal medya çalışmalarına ağırlık veren Müftülük tarafından vatandaşlara daha kolay ulaşabilmek amacıyla hazırlanan içerikler haftanın her günü paylaşılıyor.

Konu ile ilgili yazılı açıklama yapan Elazığ İl Müftüsü Selami Aydın, kesintiye uğrayan hizmetlerin sosyal medya hesapları üzerinde devam ettirileceğini vurguladı.

"Tüm dünyayı etkisi altına alan salgın nedeniyle neredeyse tüm hizmetlerimiz etkilendi. Bu dönemde başta cami hizmetlerimiz olmak üzere bazı hizmetlerimiz bir dönem kesintiye uğradı. Bizde vatandaşlarımıza ulaşmak ve manevi ihtiyaçlarını karşılamak için Başkanlığımızın talimatları doğrultusunda ve hizmet anlayışı çerçevesinde çalışmalarımızı sosyal medya hesaplarımız üzerinden devam ettiriyoruz. Her şeyin kısa süre içinde yeniden normale dönmesi için Şafi olan Rabbimize dua ediyoruz” ifadelerine yer veridi.

 Yapılan Çalışmaları aşağıdaki sosyal medya hesapları üzerinden takip edebilirsiniz.

Sosyal Medya Linkleri: 

https://www.facebook.com/elazigilmuftulugu/

https://www.youtube.com/channel/UCHOGUfzoYc7VsTxXDR3HmtA

https://twitter.com/Elazigilmuftu

https://www.instagram.com/elazigilmuftulugu/?hl=tr

Advert

Paylaş:
Advert