Diyarbakır'da 810 kilogram uyuşturucu madde ele geçirildi-VİDEO

Diyarbakır'ın Lice ve Kocaköy ilçesi kırsal alanlarında yapılan operasyonlarda 725 kilogram esrar ve skunk olmak üzere toplam 810 kilogram uyuşturucu madde ele geçirildi.

Diyarbakır'da 810 kilogram uyuşturucu madde ele geçirildi-VİDEO

Advert

Konuya ilişkin Diyarbakır Valiliği tarafından yapılan açıklamada, Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı ve KOM Daire Başkanlığınca Lice ile Kocaköy İlçesi kırsalında dört farklı noktada operasyonlar düzenlendiği belirtildi.
Belirtilen noktalarda araziye gizlenmiş çuvallar içerisinde esrar maddesi olduğu bilgisinin paylaşıldığı açıklamada, bu uyuşturucu maddelerin devam eden operasyonlar nedeniyle bulunduğu yerden çıkartılamadığı ve ilerleyen tarihlerde alıcılar tarafından alınarak metropol şehirlere sevk edileceği bilgisinin alındığı ifade edildi.

Açıklamada, "Lice İlçesi Yalaza ve Bağlan Köyleri ile Kocaköy ilçesi Boyunlu ve Gözebaşı köyleri kırsalında belirlenen yerlerde yapılan fiziki takip sonrasında, 4 farklı noktada yapılan operasyonda; çalılıklar arasına çuvallar ve poşetler içerisine gizlenmiş, satışa hazır vaziyette 725 kilogram esrar ve 85 kilogram skunk olmak üzere toplam 810 kilogram uyuşturucu madde ele geçirilmiştir." denildi. (İLKHA)
https://ilkha.com/guncel/diyarbakir-da-810-kilogram-uyusturucu-madde-ele-gecirildi-124290

Advert

Paylaş:
Advert