​"Kudüs bizimdir" diyen Mardinlilerden Diyarbakır mitingine katılım çağrısı

İşgalci ABD ve siyonist terör şebekesi arasında yapılan yüzyılın ihanet planına tepki gösteren Mardinliler, pazar günü Diyarbakır'da yapılacak "Kudüs Bizimdir" mitingine destek verdi, katılım çağrısında bulundu.

​

Advert

Emperyalist ABD'nin Başkanı Trump'un, Kudüs'ü siyonist terör çetesine bırakan 'Şer Planı'na tepkiler gelmeye devam ediyor. Mardin'de sivil toplum kuruluşları, siyasiler, vatandaşlar ve gazeteciler, terör rejimi ve işgalci ABD'nin kararını tel'in ederek, şer planına izin verilmemesi gerektiğini belirtti.

Diyarbakır'da yapılacak "Kudüs Bizimdir" mitingine destek vererek katılım çağrısında bulunan Esnaf Şeyhmus Süleyman Aslan, şunu söyledi:

Kudüs Müslümanlarındır ve her ortamda her platformda Kudüs konusu anlatılmalıdır, sahipsiz bırakılmamalıdır. En iyi ve barışçıl bir şekilde tepkilerimizi verip gereken yerlere duyurmamız lazımdır. Ayrıca böyle bir mitingi düzenleyenlerden de 'Allah razı olsun' diyorum.
"Kudüs Mitingi, müminlere güven, kâfirlere de korku olacaktır"

Kudüs'ün Müslümanların onuru olduğunu ve Peygamberlerin mekânı olduğunu kaydeden vatandaş Mahmut Yiğit, Kudüs ve Mescid-i Aksa'nın mübarek kılındığını söyleyerek, "O'nun için Diyarbakır mitingi bizim için çok önemlidir. Çünkü bu miting, müminlere güven, kâfirlere bir korku olması açısından herkesi Kudüs mitingine davet ediyorum. Kudüs İslam'ındır ve ebedi olarak ümmetin kalacak." dedi.

"Kudüs mitingine karınca kararınca misali safımızı belirlemek için bile olsa gitmek gerekir"

Kudüs konusunda kelimelerin kifayetsiz kaldığını belirten Gazeteci Nezir Güneş, "Kudüs, Peygamberlerin Rableriyle randevulaştığı bir yerdir. Kudüs için Diyarbakır'daki mitinge karınca kararınca misali safımızı belirlemek için bile olsa gitmek gerekir. İnşallah özlenen tablo en kısa zamanda oluşur. Kudüs bizimdir." diye konuştu.

"Kudüs bizi ümmetle birleştiriyor"

Müslümanların Kudüs konusunda duyarlı olması gerektiğini kaydeden Mardin Peygamber Sevdalıları Derneği Başkanı Molla Fesih Memiş, "Özellikle 9 Şubat'ta Diyarbakır İstasyon Meydanı'nda saat 13.30'da düzenlenecek Kudüs Mitingine duyarlı tüm kardeşlerimizi davet ediyoruz. Kudüs bizimdir, Müslümanlarıdır. Kudüs bizi ümmetle birleştiriyor." dedi.

"Pazar günü meydanlarda olmalıyız, çünkü Kudüs bizimdir"

HÜDA PAR Mardin İl Başkanı İsmail Çevik, işgalci ABD'nin Kudüs'ü siyonist terör çetesine bırakma planına tepki göstererek, şunları söyledi:

"Peygamber Sevdalıları ve Mustazaflar Cemiyeti tarafından 9 Şubat Pazar günü saat 13.30'da Diyarbakır İstasyon Meydanı'nda düzenlenecek "Kudüs Bizimdir" temalı mitinge tüm halkımızı davet ediyoruz. Ayrıca aynı gün İstanbul ve Sakarya'da da mitingler düzenlenecek. Buralara da kardeşlerimizi davet ediyoruz, meydanlarda olmalıyız. Çünkü Kudüs bizimdir."

"Kudüs bizimdir ve ilelebet bizim kalacaktır"

Hikmet-Der Başkanı Molla Ali Özgüç de mitinge katılım çağrısında bulunarak "Bu mitingin yapıldığı duyan herkesin büyük buluşmaya katılması gerekir. Allah'ın izniyle bu ses Yahudilerin, Trump'ın ve onlara destek veren kuklaların kulağına gidecek ve onların kalplerine korku salacaktır. Allah-u Teala, Kudüs için çalışan Müslüman kardeşlerimize başarı ihsan eylesin, yardım etsin. Kudüs bizimdir ve ilelebet bizim kalacaktır." dedi. (M. Salih Keskin – İLKHA)

Advert

Paylaş: