Hayırsever İşadamından Palu Kalekent İçin Güzel Bir Hizmet

Palu Kalekent Mahallesi sakinleri için, hayırsever işadamı güzel bir hizmette bulunucak.

Hayırsever İşadamından Palu Kalekent İçin Güzel Bir Hizmet

Advert

Kalekent Mahalle Camisinin 800 metrekarelik bodrumuna, çocuk kreşi, bay ve bayan taziye evi yapımını hayırsever işadamı Rıza Aslaner üstlendi.

Kalekent Mahalle Muhtarı Vedat Hekimoğlu`nun girişimleri, Palu Derneği Başkanı Fadıl Ülgen`in destekleri ile Palulu İşadamı Rıza Aslaner tarafından Bay ve bayan taziye evi ve ayrıca Palu`nun ihtiyacı olan 4-6 yaş arası çocuklar için kreş yapılacaktır. Diyanet bünyesinde faaliyet yürütecek olan kreşte dini eğitim, Kur`an eğitimi ile İngilizce öğretileceği öğrenildi.

Konu ile ilgili sitemize açıklamalarda bulunan Kalekent Mahalle Muhtarı şunları dile getirdi;

“En evvela hayırsever işadamımız Rıza Aslaner` e bu hizmetinden dolayı çok çok teşekkür ederim. Mahallemiz için elzem olan iki konuyu inşallah halletmiş olacağız. Bunlardan biri 4-6yaş arası çok kreşidir. 800 metrekarelik Kalekent Cami bodrum katının, 160 metrekaresi çocuk kreşi olacak. Çocuk kremşimiz 2 derslik ile 1 oyun alanından oluşacak. Söz konusu bu kreş Palumuz için aşırı derecede ihtiyaç idi. Bir diğer ihtiyacımız Taziye eviydi. Bu konuda inşallah halloldu. Yine Camimizin bodrumkatının 160 metrekaresi bayan taziyevi 300 metrekaresi ise erkek taziye evi olarak yapılacaktır. Ayrıca bu konuda bizlere yardımcı olan destek sunan Palu Dernek Başkanı Fadıl Ülgen beyefendiye ve Cami imamımız Faruk Bilici Hocama çok çok teşekkür ederim.” dedi.

Palununsesi olarak bizlerde bu hayırlı işi gerçekleştiren İşadamımız Rıza Aslaner`e ve girişimde bulunan Kalekent Muhtarı Vedat Hekimoğlu, Palu Derneği Başkanı Fadıl Ülgen ile Faruk Bilici Hocamıza teşekkür ederiz.




 

Advert

Paylaş:
Advert