46,7677
40,1250
4.317,42
Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri tarafından PKK/KCK'nın faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik yapılan çalışmalar sonucu polisin bazı adresler tespit ettiği belirtildi.
Belirlenen adreslere güvenlik güçleri tarafından eş zamanlı olarak operasyon düzenlendi. Operasyonda HDP Elazığ İl Başkanı S.Ç. ile HDP eski İl Başkanı T.Ç'nin eşi A.Ç'nin de aralarında olduğu 6 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.
İl Emniyet Müdürlüğünde ifadeleri alınan şüpheliler adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan şüphelilerden HDP Elazığ İl Başkanı S.Ç. tutuklanırken diğer 5 şüpheliden 3'ünün adli kontrolle, 2'sinin ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı bildirildi. (İLKHA)
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için "çerez politikasını" inceleyebilirsiniz.