Çocuklara sürpriz karne hediyesi-VİDEO

HÜDA PAR Elazığ İl Gençlik Kolları tarafından organize edilen “Oyuncağını Kardeşinle Paylaşabilir misin?" projesi kapsamında, çocuklara sürpriz karne hediyesi dağıtıldı.

Çocuklara sürpriz karne hediyesi-VİDEO

Advert

HÜDA PAR Elazığ İl Gençlik Kolları, öğrencilere sürpriz karne hediyesi dağıttı.

HABERİN VİDEOSU


HÜDA PAR Elazığ İl Gençlik Kolları tarafından organize edilen “Oyuncağını Kardeşinle Paylaşabilir misin?" projesi kapsamında, çocuklara sürpriz karne hediyesi verildi.

Palu ilçesinde bulunan Karasalkım İlk ve Ortaokulu öğrencilerine karne hediyesi verdiklerini söyleyen Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Ölmez, “Bizler HÜDA PAR Elazığ İl Gençlik Kolları olarak daha önceden planladığımız ‘Oyuncağını Kardeşinle Paylaşabilir misin?’ sloganıyla başlattığımız projemizi bugün gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Elazığ'ın Palu İlçesinin Karasalkım İlk ve Ortaokulunda kendi üye ve gönüllülerimizden toplamış olduğumuz oyuncakları dağıtmak için buradayız ve dağıttık elhamdülillah.” dedi.

Ölmez, “Bundaki amacımız, çocuklarımızın paylaşma duygusunu ve kardeşliği geliştirmek. Hem de köy okullarında eğitim gören çocuklarımızı bir nebze de olsa sevindirmek. Bir karne hediyesi verebilmek için böyle bir projeyi gerçekleştirdik. Rabbim oyuncaklarını hediye eden anne babalardan razı olsun inşallah. Ülkemizin çocukları bizim neslimiz, eşyalarını kardeşleriyle paylaşan bir nesil olurlar.” dedi.

Karasalkım İlk ve Ortaokulu öğretmenlerinden Zeynep Arslan, “Bu mutlu günümüzde yanımızda olduğunuz için, öğrencilerimizin yanında olduğunuz için çok teşekkür ederim. Öğrencilerimizin mutluluğunu görüyorsunuz, buna sebebiyet verdiğiniz için elinize ve ayağınıza sağlık, çok teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimiz çok mutlu, daha eve gitmeden karnelerini alır almaz hediyeleriyle buluştular. Çok teşekkür ediyorum sizlere, Allah razı olsun sizlerden.” dedi. (Mustafa Daştan - İLKHA)




Advert

Paylaş:
Advert