Palu Belediye Başkanı Efraim Ünalan: Görevimin Başındayım

Palu Belediye Başkanı Efraim Ünalan görevinin başında olduğunu belirtti.

Palu Belediye Başkanı Efraim Ünalan: Görevimin Başındayım

Advert

Palu Belediye Başkanı Efraim Ünalan aldığı bir ceza nedeniyle mazbatasının alınıp alınmayacağı ile ilgili bir çok haber ve spekülasyon yapılmıştı. Palununsesi olarak Belediye Başkanlığında ziyaret ettiğimiz Palu Belediye Başkanı Efraim Ünalan`a konu ile ilgili tüm soruları sorduk.

Palu Belediye Başkanı Efraim Ünalan şunları dile getirdi;

“Yerel Seçimler öncesi bana Yargıtay tarafından onaylanan ceza dolayısıyla mazbatamın alınması hususunda Mhp tarafından itiraz edildi. Bize tebliğ edilmeden, birileri tarafından ceza onaylanırken,  kararın kendisi ise birileri tarafından kamuoyunda paylaşılarak  mazbatamızın alındığı haberi yayılması bir kumpasın sonucu olduğunu fark ettik. Bana karar tebliğ edilince avukatım aracılığıyla,Yargıtay Başsavcılığına itiraz dilekçesi verdim. Durumu görüşen Başsavcılık kararı bozmuştur. Davanın yeniden görülmesine karar vermiştir. Dün sisteme düşen bu kararı yazılı olarak, Pazartesi günü avukat aracılığıyla Palu Adliyesine gerekli bildirmi yapacağız.”

Görevinin başında olduğunu belirten  Efraim Ünalan sözlerinin devamında şunları ifade etti;

“Memleketimize heyecanla hizmet etmek için çıktığımız bu yolda, böylesi tartışmalarla zaman kaybedilmesi doğru değildir. Gün memlekete hizmet etme günüdür. Projelerimiz var dedik ve bu projelerimizi gerçekleştireceğiz. Herkes müsterih olsun görevimin başındayım. Tüm halkımı saygı ve sevgiyle selamlıyor, hayırlı Ramazanlar diliyorum.” dedi.

Advert

Paylaş:
Advert