Elazığ`da Hz Peygamber (a.s.m)’ı Anlama ve Sünnetini Yaşama etkinliğine davet

Hz. Peygamber (a.s.m)’ı Anlama ve Sünnetini Yaşama etkinliğine tüm Elazığlılar Peygamber Sevdalıları Elazığ Koordinatörlüğü tarafından davet edildi.

Elazığ`da Hz Peygamber (a.s.m)’ı Anlama ve Sünnetini Yaşama etkinliğine davet

Advert

Elazığ Peygamber Sevdalıları  Koordinatörü Zülfü Öztürk Pazar günü yapılacak olan kutlu doğuma tüm Elazığlıları davet etti.


Açıklama da  şu açıklamaya yer verildi;

“Peygamber Sevdalıları Vakfı Elazığ koordinatörlüğü olarak düzenleyeceğimiz etkinliğimizde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız. Nisan ayı boyunca memleketimizin her tarafında coşku ve özlemle beklenen, Muhammedi sevda iklimi şehrimizin her bir köşesini kuşatmış durumda.

Bu kutlu sevdayı hep birlikte yaşama ve yaşatma arzusuyla siz Peygamber Sevdalısı hemşerilerimizi bu Pazar günü İstasyon meydanında saat 13.30 gerçekleştireceğimiz AHLAK VE ADALAET REHBERİ HZ. MUHAMMED TEMALI, Hz. Peygamber(a.s.m)’ı Anlama ve Sünnetini Yaşama etkinliğine davet ediyoruz.

 İnsanlığın kurtuluşu olan Hazreti Muhammet (s.a.v)’i en güzel şekliyle anlama ve yaşama ikliminde siz değerli halkımızı İstasyon meydanına bekliyoruz.

Toplumun ve gençlerin içine düşmüş olduğu bu buhrandan kurtulmanın ve ebedi huzura ermenin tek reçetesi ve örneği olan Hazreti Muhammed (s.a.v)’dir.  O'nu örnek almadıkça İnsanlık huzur bulamaz. İnsanlığın kurtuluş reçetesinin Hazreti Peygamber olduğunu ve bizlerin onu örnek alması gerektiğini biliyoruz. Yüzbinlerce salavat-ı şeriflerin çekildiği bolluk ve bereketin yaşandığı bu ayda her an olduğu gibi bu ay daha fazla yaşamalıyız. Bu vesile ile bu güzel ve anlamlı etkinliğin hazırlık aşamasında emeği geçen tüm kardeşlerimizden Allah razı olsun.  Ayrıca hepinizin Beraat kandilini kutlar ve ümmete hayırlar getirmesini temenni ederiz. Selam ve dua ile.

Advert

Paylaş:
Advert