Elazığlıları Salavat Seferberliğine Davet

Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Türkiye geneli her yıl düzenlenen “Her Güne Binler Salavat” kampanyasına Elazığ Koordinatörlüğü tüm Elazığlıları davet etti.

Elazığlıları Salavat Seferberliğine Davet

Advert

Peygamber Sevdalıları Vakfı’nın düzenlediği Salavat Seferberliği her yıl olduğu gibi bu yılda daha çok ilgi ve coşkuyla karşılandı. Bu hususta açıklamalarda bulunan PeygamberSevdalıları Vakfı Elazığ Koordinatörü Mehmet Zülfü ÖZTÜRK şu ifadelere yer verdi;

“Bizleri karanlıklardan aydınlıklara çıkaran Rabbimize hamd, muttakilerin önderi Resul-i Ekrem (s.a.v) salat ve selam olsun. “Kim bana bir defa salat ve selam getirirse, bu sebeple Allah Teala da ona on misli merhamet eder.” (Hadis-i Şerif).

Peygamber Sevdalıları Vakfı olarak her yıl olduğu gibi bu yılda “Her Güne Binler Salavat” sloganıyla seferberlik başlatmış bulunuyoruz. “İnşaallah, Mart ve Nisan ayları boyunca seferberliğimiz devam edecek. Bu tatlı seferberliğe iştirak edecek bütün Peygamber aşıklarıMart ve Nisan ayı boyunca salavatlarını arttıracak ve Efendimizin “Kıyamet günü bana insanların en yakın olanları, bana en çok salat ve selam getirenlerdir” hadisinde müjde verdiği kişilerden olmak için gayret gösterecektir İnşaallah. Hap beraber “Allah ve melekleri, Peygamber’e çok salavat getirirler. Ey müminler! Siz de ona salat getirin ve tam bir teslimiyetle selam verin” emrinin gereğini yerine getirmenin mutluluğunu yaşayalım” dedi.

İnsanlık peygamber efendimizi anıp tanımalı ki onun hayatını kendi hayatına yansıtabilsin. “Bu bilincin yayılmasıyla dünya ve ahiret saadetimizin temini noktasında büyük bir iş yapmış olacağız. Özellikle böyle bir seferberliği vesile kılarak Mart ve Nisan ayları boyunca ve sonraki zamanlarda da dilimizi böylesi hayırlı zikirlere alıştırmış olacağız. Başta nefsimiz olmak üzere, aile, eş ve dostlarımızı bu hayırlı zikre katmak için seferberlik halinde olacağız” dedi.

Bu vesile ile yediden yetmişe tüm Peygamber Sevdalılarını bu seferberliğe iştirak etmeye ve bu hayırlı amelden geri kalmamaya davet ediyoruz.

 Ayrıca çekilen salavatları aşağıda ki irtibat telefonlarına mesaj yoluyla iletebilirsiniz, ifadelerini kullandı.

İrtibat Telefonu : 0553 045 00 23  -  0553 812 63 23


Advert

Paylaş:
Advert