İl Özel İdaresinden emekli olan personellerine plaket

Elazığ İl Özel İdaresi, emekliye ayrılan 25 personeline plaket verdi.

İl Özel İdaresinden emekli olan personellerine plaket

Advert

Elazığ İl Özel İdaresi'nin farklı birimlerinde görev yapan 25 personel emekliliğe ayrıldı. Ocak ve şubat aylarında emekliliğe ayrılan 25 personel için il özel idaresi tarafından program düzenlendi. Düzenlenen programda, emekliliğe ayrılan 25 personele plaket verildi.

Programda bir konuşma yapan Yol-İş Sendikası 2 Nolu Şubesi Genel Sekreteri Cumali Demiroğlu, emekli olan personellerinin hem il özel idaresine hem de Elazığ’a güzel hizmetler yaptıklarını belirterek, emeklilik hayatlarında mutluluk ve sağlık temennisinde bulundu.

Emekliliklerinin kendileri ve aileleri için hayırlı olması dileyen İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Sabuncu ise özel idare çalışanlarının görünmez kahramanlar olduklarını söyledi.

Sabuncu, "Emekliliğiniz sizler ve aileleriniz için hayırlı olsun. Uzun bir çalışma hayatı sonrasında alnınızın akıyla emekliye ayrıldınız. Özel idare çalışanları, şehrin görünmez kahramanlarıdır. Gece gündüz, hafta sonu demeden, 7/24 hizmet veren bir teşkilatız. Adımız bilinmez ama şehrin altyapısında, şehre hizmet noktasında çok önemli hizmetleri sunan kurumlardan birinin mensuplarıyız. Emekli olan arkadaşlarımız, devleti ve milleti daim kılma adına namuslarıyla ve şerefleriyle hizmet ettiler. Devletimiz ve kurumumuz adına hizmetleriniz için teşekkür ediyorum. Allah hayırlı eylesin. Bundan sonraki hayatınızda da mutluluk ve sağlık dilerim.” dedi.

Düzenlenen program, konuşmaların ardından emekliye ayrılanlara plaketlerinin takdim edilmesinin ardında sona erdi.(Mustafa Daştan – İLKHA) 






Advert

Paylaş:
Advert