Mahmut Şahin "Siyaset halkın, memleketin menfaati için yapılır"

​HÜDA PAR Elazığ milletvekili adayı Mahmut Şahin, siyasetin halkın, memleketin menfaati için yapıldığını söyledi.

Mahmut Şahin

Advert

HÜDA PAR Elazığ İl Başkanlığı tarafından halka yönelik gerçekleştirilen iftar programları halkın yoğun katılımıyla gerçekleştirilmeye devam ediyor.

HABERİN VİDEOSU


HÜDA PAR Elazığ milletvekili adayları Avukat Mahmut Şahin ve Yusuf Yüksel, partilerinin Kırklar Mahallesi temsilciği tarafından Çarşamba Pazarında düzenlenen iftar yemeğine katıldı.


İftar programında bir konuşma yapan HÜDA PAR Elazığ milletvekili adayı Avukat Mahmut Şahin, HÜDA PAR’ın, Türkiye’nin siyaseten, ahlaken, ekonomik olarak ve dış politika itibariyle tıkandığı noktada, bölgeden doğan bir güneş olduğunu ve mağdur, mazlum ve mustazaf halkın bir nefes aldığı soluk olduğunu ifade etti.


"HÜDA PAR yapıcı ve müspet bir siyasi anlayış ortaya koymaktadır"

HÜDA PAR’ın siyasi anlayış itibariyle en önemli özelliğinin programına ölçüsünün ve kaynağının İslam olduğunu yazmış olması olduğunu belirten Şahin, "Evet, HÜDA PAR parti politikalarını tamamen İslam ölçüleri içerisinde belirlemektedir. Bununla şunu demektedir; Ey halkımız, biz sizlerin inancına, değerlerine ve geleneklerine aykırı bir kanun yapmayacağız ve yaptırmayacağız inşallah. HÜDA PAR, bugün kamplaşmanın, kutuplaşmanın, ötekileştirmenin ve düşmanca yapılan bir siyasetin dışında hepinizin de takdir edeceği üzere yapıcı ve müspet bir siyasi anlayış ortaya koymaktadır. Yanlışa yanlış doğruya doğru demektedir. Yanlış kimden gelirse gelsin karşı durmaktadır." diye konuştu.


"Halkın fakirleştiği bir anlayışla siyaseti asla kabul etmiyoruz"

Konuşmasının devamında Şahin, şunları söyledi: "Adaletsizlikler noktasında, ahlaksızlıklar noktasında, kamudaki rüşvet, talan, israf noktasındaki yanlışlıklar noktasında ve en önemlisi de bugün siyasilerin alabildiğince zenginleştiği, halkın ise fakirleştiği bir sisteme dönüşme noktasında güçlü bir şekilde itiraz ediyoruz. Biz diyoruz ki siyaset halk için yapılır, siyaset memleketin menfaati için yapılır. Yoksa birilerinin cebini doldurduğu, halkın fakirleştiği bir anlayışla siyaseti asla kabul etmiyoruz. İşte diyoruz ki gelin bu 24 Haziran seçimlerinde buna dur diyelim. HÜDA PAR olarak biz sizden güçlü bir destek alırsak inşallah siyasi bir aktör olarak artık bu meselelerde söz söylemenin de ötesinde icra makamında olacağız inşallah." (Emrullah Yıldız-İLKHA)





Advert

Paylaş:
Advert