Diyarbakır'da patlama: Biri ağır 5 yaralı

​Diyarbakır'da helyum gazından kaynaklanan bir patlama meydana geldi. Patlamada biri ağır 5 kişi yaralandı.

Diyarbakır'da patlama: Biri ağır 5 yaralı

Advert

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde helyum gazından kaynaklanan bir patlama meydana geldiği, biri ağır 5 kişinin yaralandığı belirtildi.

Edinilen bilgilere göre patlama Şeyhşamil Mahallesi'nde 563'üncü Sokak'taki helyum gazlı balon dolum iş yerinde meydana geldi. İş yerinde balon doldurulduğu esnada helyum gazından kaynaklanan bir patlama yaşandı.

Olayda 5 kişi yaralanırken, çalışanlardan birinin patlamanın şiddetiyle her iki bacağının koptuğu görüldü.

Patlamanın ardından olay yerine çok sayıda ambulans sevk edilirken, yaralılar Sultan Hastanesine kaldırıldı.

Emniyet Müdürü Aslan: İş yeri korsan!

Öte yandan Diyarbakır İl Emniyet Müdürü Tacettin Aslan olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Basına açıklamalarda bulunan Aslan, söz konusu iş yerinin korsan bir iş yeri olduğunu söyledi.

Aslan, "Arkadaşlarımız ve itfaiye de burada. Balonlara helyum gazi doldurulan korsan bir iş yeriymiş. İlk aldığımız bilgilere göre 4,5 yaralımız var. Tehlikeli bir durum olmayacak, diye düşünüyoruz. Şimdilik birinin durumu kötü olduğu şeklinde bir bilgi var ama diğerlerinin durumun iyi olduğunu söylediler. İmalathane korsan, yaralılar orada çalışanlardır. Çevreden herhalde bir yaralanan var. Sokaktan geçen bir vatandaşımıza bir parça isabet etmiş. Farklı bir konu değil tamamen bir iş kazası." diye konuştu. (Emrah Deniz, Mehmet Çelik- İLKHA)



Kaynak: https://ilkha.com/haber/72068/diyarbakirda-patlama-biri-agir-5-yarali 

Advert

Paylaş:
Advert