Paluspor 90 da yıkıldı

Haber-Yorum Mücahid Şahin

Paluspor 90 da yıkıldı

Advert

Bugün Palu'da Baharı anımsatan güneşli güzel bir hava vardı. Bu bahar havasında da Elazığ derbisi olarak nitelendirilen Paluspor-Kovancılarspor maçı heyecanı vardı.

Zirveyi ilgilendiren maç bugün saat 13:00`te ilçe sentetik stadında oynandı. Paluspor için playof yolunda ya tamam ya devam maçıydı. Kovancılarspor açısından da oldukça önem arz eden maça iki takım dostane bir şekilde başladı.

Maça her iki takım temkinli başlayarak orta saha da üstünlük sağlayan ekip olmaya çalışan Paluspor oldu. Bulduğu iki net pozisyonu gole çeviremeyince ilk yarı soyunma odasına 0-0 eşitlikle girilen maçta ikinci yarı yaptığı oyuncu değişikliği ile Kovancılarspor üstünlük sağlayan taraf oldu. Nitekim baskı sonucunda defansta topu çıkaramayan ekibimiz kaptırılan basit  topta golü bulan taraf Hamza ile Kovancılarspor oldu. Maçta 1-0 öne geçti.

Gölün ardından gelişen atakta Murat ile eşitliği yakalayarak durumu 1-1 e getiren golü kaydetti. Beraberlik golünden sonra Furkan`ın karşı karşıya kaçırdığı golden sonra Paluspor da dakikalar 80 i gösterirken Barış gördüğü ikinci sarı karttan kırmızı kartı görerek oyun dışında kaldı. Takımımız da bir kişinin  eksik olmasının yorgunluğu ile basit hatalar art arda  gelince 88. dakikada defansın bariz  hatasını iyi değerlendiren eski Paluspor oyuncusu Ersen ile skoru 2-1`e getiren golü buldu. Oyundan Kopan takımımız 90. Dakikada Cumali`nin attığı golle durumu 3-1`e getirerek  maç Paluspor 1 Kovancılarspor 3 skoru ile playof yolunda büyük avantaj sağlayan taraf Kovancılarspor oldu.

Paluspor ise hiç bir iddiası kalmayarak bundan sonra üst sıralarda bitirmek için mücadele edecek.

Bugünkü  maçın genelinde takımımız üstün oyun ve mücadele ortaya koyarak rakip Kovancılarspor`u top oynatma şansı tanımadı. Basit defans hataları olmasaydı maçtan puan yada puanlarla ayrılması hiçte sürpriz olmazdı.

Kırmızı kartın çıkması takımın çökmesine neden oldu. Zaten sezon başında beri de belli olan nokta golcümüz olmaması bu maçta da kaçan pozisyonlardan belli etti..

Bugün maçın enlerini Son maçta artan form grafiğini tekrarlayan kaptan Nurettin ( Nuri hoca). Orta sahada top servislerini iyi dağıtan Kadir ve hem defansif hem ofansif anlamda mücadele eden Emrah`ı seçtik..

Paluspor`da büyük maç kazanma sıkıntısı devam ediyor. Ne diyelim yine başarılar Paluspor..

 

Advert

Paylaş:
Advert