Palu Güzelliği STAR Gazetesine Konu Oldu

Tarihi ilçe Palu'da sonbahar güzelliği

Palu Güzelliği STAR Gazetesine Konu Oldu

Advert

Tarihi ilçe Palu'da sonbahar güzelliği Murat Nehri Havzası'nın tarihi yerleşkesi Palu ilçesi sonbaharda ayrı bir güzelliğe büründü.

Anadolu'nun kadim şehirlerinden Elazığ'ın yaklaşık 7 bin yıllık tarihe sahip olan ilçesi, doğası ile görenleri büyülüyor. Tarihi yerleşim yeri Palu'da, sonbaharın yaşandığı bugünlerde seyrine doyumsuz manzaralar oluşuyor. Farklı tür ağaç ve bitkilerin büründükleri renkler göz kamaştırırken ilçenin doğası kartpostalı andırıyor.

Murat Nehri Havzası'nın tarihi yerleşkesi Palu ilçesi sonbaharda ayrı bir güzelliğe büründü. Anadolu'nun kadim şehirlerinden Elazığ'ın yaklaşık 7 bin yıllık tarihe sahip olan ilçesi, doğası ile görenleri büyülüyor. Tarihi yerleşim yeri Palu'da, sonbaharın yaşandığı bugünlerde seyrine doyumsuz manzaralar oluşuyor. Farklı tür ağaç ve bitkilerin büründükleri renkler göz kamaştırırken ilçenin doğası kartpostalı andırıyor.

Murat Nehri Havzası'nın tarihi yerleşkesi Palu ilçesi sonbaharda ayrı bir güzelliğe büründü. Anadolu'nun kadim şehirlerinden Elazığ'ın yaklaşık 7 bin yıllık tarihe sahip olan ilçesi, doğası ile görenleri büyülüyor. Tarihi yerleşim yeri aynı zamanda koyun sürülerinin geçiş güzergahına ev sahipliği yapıyor.

(Kaynak  Anadolu Ajansı AA ve STAR Gazetesi-Star Com.tr)

Advert

Paylaş:
Advert