Palu'da TOKİ Sıkıntıları Bitmiyor

2010 yılında teslim edilen TOKİ evlerindeki sorunlar bitmek bilmiyor.

Palu'da TOKİ Sıkıntıları Bitmiyor

Advert

Dönemin Başbakanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın açılış yapması için acele edilen ve 2010 yılında teslim edilen TOKİ evlerindeki sorunlar bitmek bilmiyor.

TOKİ evlerinin yapımında kullanılan malzemelerin dayanıksız olması, vatandaşı bezdirdi.

Birçok sorunlardan dolayı ev sahiplerinin çoğu tezgâhlarını kendileri masraf yaparak değiştirmek zorunda kaldı, Boyalarını tekrar yaptılar. Elektrik prizlerinden kapılara kadar tüm malzemeler en kalitesizlerinden kullanılmış.

İç tesisattaki sorunlar yetmiyormuş gibi bu defa bina dışında döküntü ve çökmeler başladı. Buna tepki gösteren C2-  11 TOKİ sakinlerinden Ali Demircioğlu, yaşanan sıkıntılara ve yetkililerin duyarsızlığına tepki gösterdi.

Demircioğlu, ''Evlerimizi 2010'da teslim aldık, peki bu binalarımızın hali vaziyeti nedir, gelsinler bir görsünler. Bizler yetkililerden yardım bekliyoruz. Teslim aldıktan sonra 3 yılda binalarımız bu hale geldi. Her tarafı yıkılmış gitmiş ve çökmüş.

Bizler binalarımızı bedavaya almadık, taksitlerimizi ödüyoruz. Sadece burası değil merdivenler, duvarlar her taraf aynı vaziyette. Yetkililer 2 yıl sonra olan şeylere karışmıyoruz diyorlar, peki bu adalet mi?

Yetkililer mağduriyetlerimize kayıtsız kalmasın. Defalarca dile getirdim, yetkililere bildirdim ancak bir sonuç alamadım. Yetkililer mağduriyetlerimize kayıtsız ‘dedi. Aynı sorunların C2-10 binasında da olduğu görülüyor.

Advert

Paylaş: